Ziekmakend werk

Ziekmakend werk - A. de Lange | Fthsonline.com

...eden zeggen al jarenlang te klagen over het ongezonde klimaat in het bedrijf S ... Gezond werken als troef - Ergonomie site ... .I.T Controls in Hoogeveen. De bedrijfsleiding zegt van niets te weten. Werken in kantoortuinen is volgens bedrijfsartsen één van de oorzaken van ziekteverzuim onder werknemers. ... De vereniging wijst er ook op dat goede arbeidsomstandigheden maatwerk zijn; wat voor de één goed werkt, kan ziekmakend zijn voor de ander. Lees ook: ... Andere problemen kunnen door met véél mensen in één ruimte ... Primeur: Recht op pensioen na 45 jaar werk voor het eerst ... ... . Lees ook: ... Andere problemen kunnen door met véél mensen in één ruimte te werken je daadwerkelijk ziek maken. Door de coronacrisis in 2020 heeft het thuiswerken een ongekend, zei het noodgedwongen, momentum gekregen. ... daadwerkelijk ziekmakend zijn. 'Te weinig oog voor ziekmakend werk' Het 'oplappen' van werknemers met psychosociale klachten is niet voldoende om hun ziekteverzuim definitief te bestrijden. Ook de vaak ziekmakende werkomstandigheden moeten verbeteren.... Van onze verslaggeefster 22 oktober 2003, 0:00...

INFORMATIE

AUTEUR
A. de Lange
DIMENSIE
8,71 MB
BESTANDSNAAM
Ziekmakend werk.pdf

OMSCHRIJVING

Ziekmakend werk 1e druk is een boek van A. de Lange uitgegeven bij Wolf Productions. ISBN 9789058506078 Op 5 februari 2010 heeft de vijfde themadag van het Kenniscentrum plaatsgevonden. Deze dag stond in het teken vanziekmakend werk . Mr. A. de Lange heeft dit thema belicht vanuit de casus Otapan. Achtereenvolgens hebben prof. mr. S.D. Lindenbergh, mr. dr. R.J. Koopman en prof. dr. M.G. Faure LL.M. het thema belicht vanuit civiel-, belasting- en strafrechtelijk oogpunt. Voor u ligt het kennisdocument dat naar aanleiding van deze themadag is uitgegeven. In dit kennisdocument zijn de bijdragen van de sprekers gebundeld. Tevens hebben mr. A. de Lange MPA, prof. mr. J.M. Reijntjes, mr. H.A.W. Vermeulen en mr. drs. M.M. Stassen-Kanters vanuit hun eigen rechtsgebied een bijdrage overziekmakend werkgeleverd aan het kennisdocument. Het kennisdocument ziekmakend werk kan als naslagwerk dienen voor eenieder die zich in de praktijk met dit onderwerp bezighoudt.

Wil je het boek lezen?Ziekmakend werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. de Lange. Lezen Ziekmakend werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN