BOLLEBUIKENBOEK

BOLLEBUIKENBOEK - Leen Massy | Fthsonline.com

...t ze er zo over denkt… Zou ik haar niet van gedacht kunnen veranderen? Op zoek naar artikelen van Leen Massy? Artikelen van Leen Massy koop je eenvoudig online bij bol ... ,,Baby's op de wereld zetten blijft kicken'' - Het Nieuwsblad ... .com Snel in huis Veelal gratis verzonden Bollebuikenboek €20.00. Het boek is in prima staat en is misschien 1 keer of nooit gelezen en de kaft kan lichte gebruikerssporen vertonen. De pagina's zijn "nieuw" en hebben geen vale plekken en/of notities en/of onderlijningen noch fluo. Geen geschrijf op pagina's. ... Willem christoffel berkenmeyers bedienaars des heyligen euangeliums van de nederduytsche gemeente te nieuw-york, Albanië en daar ontre ... Bollebuikenboek tweedehands kopen - €3 | Books in Belgium ... . Geen geschrijf op pagina's. ... Willem christoffel berkenmeyers bedienaars des heyligen euangeliums van de nederduytsche gemeente te nieuw-york, Albanië en daar ontrent, insgelyks der parochye der palatynen by A la limite volgt mensen die limieten overschrijden of balanceren op het scherp van de snee. Deze week een ontmoeting voorbij de grenzen van pijn en controle. Een thuisbevalling met Leen Massy, vroedvrouw en auteur van het "Bollebuikenboek". Leen Massy van de vroedvrouwenpraktijk De Bollebuik vertelt in haar Bollebuikenboek dat het gebruik van een goede draagdoek een heilzaam effect heeft op de baarmoeder, die hierdoor ondersteund wordt, en dat de gewrichten t.h.v. de ruggengraat en bekken weer beter op hun plaats komen na de zwangerschap. K Pers-, portret- en bevallingsfotografie Door Francis Tilborghs 'Een geboorte fotograferen is het. mooiste wat er is'. Hij begon zijn carrière als persfotograaf.Hij houdt nog altijd van het reportagewerk, maar. heeft de kranten- en magazinewereld achter zich gelaten. Vakmanschap wordt er niet. meer gewaardeerd en heter gewaardeerd en het Maria Cornelia Bosmans, Maria Theresia Van de Voorde en Alice. Verbergt: drie generaties ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leen Massy
DIMENSIE
11,56 MB
BESTANDSNAAM
BOLLEBUIKENBOEK.pdf

OMSCHRIJVING

Proficiat, je bent zwanger! Een hele gebeurtenis die je leven grondig zal veranderen. Een van de vragen die opduiken is: waar en hoe wil je bevallen? In een ziekenhuis, zoals de overgrote meerderheid in België, waar een bevalling meer en meer een hoogtechnologisch gebeuren wordt? Of op een meer natuurlijke manier en als het even kan thuis? Dit is een no-nonsense boek geschreven door een vroedvrouw die weet dat ze al jaren op de juiste weg is. Aan welke voorwaarden je moet voldoen om thuis te kunnen bevallen, wat je ervoor in huis moet hebben en hoe de vroedvrouw je voor, tijdens en na de bevalling begeleidt, baringshoudingen, onderwaterbevallingen, borstvoeding, draagzakken, kraamvisite en suikerbonen, het komt allemaal aan bod. En dit alles doorspekt met getuigenissen en verhalen en geïllustreerd met foto's en tekeningen. Dit is een boek voor alle ouders in spe die nadenken over een natuurlijke en veilige geboorte van hun kind. Het is een boek voor ouders die hun bevalling betreuren en het de volgende keer anders willen doen. Het geeft hen de nodige informatie om bewuster en mondiger met zwangerschap en bevalling om te gaan. Het tijdperk van 'Leg u neer, madammeke, en duw' moet definitief tot het verleden behoren. Een terugkeer naar het eigen kunnen.

Wil je het boek lezen?BOLLEBUIKENBOEK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leen Massy. Lezen BOLLEBUIKENBOEK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN