De aarde draagt

De aarde draagt - Martiene Stevens | Fthsonline.com

.... Kijk eens om je heen in de ruimte waar je nu zit ... ESA - Envisat draagt zorg voor de aarde ... . De aarde draagt [e-Boek] Martiene Stevens. De aarde draagt is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De aarde draagt PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur De aarde draagt De onderzoekers stellen dat de groei van de wereldbevolking en veranderende consumptiepatronen hebben geleid tot grootschalig gebruik van land en water. Om de uitstoot terug te dringen en verdere opwar ... Klimaatverandering: wat zijn de gevolgen? | Milieu Centraal ... . Om de uitstoot terug te dringen en verdere opwarming en uitdroging van de aarde voorkomen, dragen ze de volgende vier oplossingen aan: Een deel van de binnenkomende zonnestraling wordt door het oppervlak en de atmosfeer teruggekaatst en dus niet 'benut' door het klimaatsysteem van de planeet. De fractie van het inkomende zonlicht die door een planeet wordt gereflecteerd, wordt planetair albedo genoemd. De aarde heeft een planetair albedo van circa 30%....

INFORMATIE

AUTEUR
Martiene Stevens
DIMENSIE
10,34 MB
BESTANDSNAAM
De aarde draagt.pdf

OMSCHRIJVING

Martiene StevensDe Aarde DraagtDoor besprekingen heen ons zelf leren dragen bindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 72 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 12,50 ISBN: 978 90 6556 010 0 Deze vierde bundel van Martiene Stevens De Aarde Draagt is een po√ętisch oefenboek voor hen die zoeken naar ontspanning en verdieping met behulp van lichaamsbewustwordingsoefeningen, suggestieve, visualisatie- en meditatieoefeningen. Martiene Stevens laat ons zien hoe wij ons kunnen voeden en verrijken aan de elementen van de natuur in de vergelijking met en in het vertrouwen in onze eigen levensprocessen. Het boek bevat in gecomprimeerde vorm de neerslag van haar 15-jarige praktijkervaring - op het gebied van yoga - en ontspanningstherapie. De kern daarvan kan kortweg omschreven worden als een 'door beperkingen heen onszelf leren dragen'. Na een korte inleiding en aanwijzingen over de lesopbouw volgen er 12 hoofdstukken met steeds dezelfde opbouw: een inleidende gedachte met een illustratie, een lichaamsontspanningsoefening, een suggestieve oefening en een visualisatie- en meditatieoefening.

Wil je het boek lezen?De aarde draagt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martiene Stevens. Lezen De aarde draagt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN