Een nucleaire Titanic

Een nucleaire Titanic - Jeroen Meulman | Fthsonline.com

...nnen die in het zuiden van Nederland wonen ... Een nucleaire Titanic - PNWS ... . Als de grote nachtmerrie - een kernramp - werkelijkheid wordt, vlucht Irene met haar kinderen naar haar zwager in Duitsland. Een Nucleaire Titanic | ISBN 9789082535501 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Maar een roman geschreven in het Nederlands is nog langer geleden: Het gevaar van Jos Vandeloo schiet ons zo te binnen, die kwam uit in 1960. En natuurlijk Roel van Duyn's Bloed, waa ... Hoe wrak Titanic door geheime nucleaire missie werd ... ... . En natuurlijk Roel van Duyn's Bloed, waarin een ongeluk in een kweekreactor figureert, maar niet de hoofdzaak is. Daarom enige aandacht voor Een nucleaire Titanic, geschreven Buitenland 'Nucleaire Titanic' op weg naar uiterste noorden van Siberië De drijvende kerncentrale Akademik Lomonosov vertrekt uit de haven van Moermansk op weg naar Tsjoekotka, waar de ... Vergelijken - Een Nucleaire Titanic ISBN: 9789082535501 - Het verhaal gaat over twee vriendinnen die in het zuiden van Nederland wonen. Als de grote nachtmerrie - een kernramp - werkelijkheid wordt, vlucht Irene met haar kinderen naar haar zwager in… Hoe wrak Titanic door geheime nucleaire missie werd ontdekt Op 1 september 1985 werd het wrak van de in 1912 gezonken Titanic gevonden. De vondst was wereldnieuws, maar de totstandkoming van de ... 'Een nucleaire Titanic' gaat over een nucleaire ramp net over de grens van Nederland en België in het plaatsje Doel. De gevolgen zijn rampzalig en angstwekkend, maar ook realistischer en dichterbij dan veel mensen denken zegt schrijver Jeroen Meulman. Een nucleaire Titanic.pdf PUBLICEER DATUM februari 2017 SCHRIJVER Jeroen Meulman I...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Meulman
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
Een nucleaire Titanic.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal gaat over twee vriendinnen die in het zuiden van Nederland wonen. Als de grote nachtmerrie - een kernramp - werkelijkheid wordt, vlucht Irene met haar kinderen naar haar zwager in Duitsland. Haar beste vriendin, Margreet komt er te laat achter. Ze moet met haar dochtertje van drie en haar zoontje van nog geen drie maanden oud schuilen in haar eigen huis. Als ze na een heftige tijd eindelijk bevrijd wordt, staat het hele leven op zijn kop!

Wil je het boek lezen?Een nucleaire Titanic in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Meulman. Lezen Een nucleaire Titanic Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN