Het Pijn Formularium

Het Pijn Formularium - A.P.E. Vielvoye-Kerkmeer | Fthsonline.com

... ons best doen het te verhelpen. Pijn is in principe een… Het Pijn Formularium geeft een overzicht van de meest voorkomende soorten pijn en de daarbij behorende (farmaco)therapie ... BSL Shop | Het mechanische pijn formularium | Marten van ... ... . Beknopt, helder en compleet uiteengezet door diverse experts. Duidelijke op de praktijk geënte adviezen en overzichtstabellen bieden Het Pijn Formularium: een praktische leidraad | mw. Dr. A. P. E. Vielvoye-Kerkmeer, Dr. M. van Wijhe, Drs. L. van Dijk, Drs. F. P. M. Baar, Drs. A. Chin, Drs. E. G. M ... Nog geen geneesmiddelen bekeken. Druk op 'geneesmiddelen' en vervolgens op een item om de detai ... BSL Shop | Het mechanische pijn formularium ... . M. van Wijhe, Drs. L. van Dijk, Drs. F. P. M. Baar, Drs. A. Chin, Drs. E. G. M ... Nog geen geneesmiddelen bekeken. Druk op 'geneesmiddelen' en vervolgens op een item om de details van een geneesmiddel te bekijken. De laatste aangeklikte geneesmiddelen verschijnen in deze lijst. Pijn is in principe een nuttige sensatie met lijfsbehoud tot doel. Echter te veel, nutteloze of lang durende pijn is zeer belastend. Dit formularium is bedoeld als praktische leidraad, gebaseerd op diverse landelijke richtlijnen en biedt een bondig overzicht van de behandelmogelijkheden van pijnklachten....

INFORMATIE

AUTEUR
A.P.E. Vielvoye-Kerkmeer
DIMENSIE
3,77 MB
BESTANDSNAAM
Het Pijn Formularium.pdf

OMSCHRIJVING

Deze tweede editie is aangepast aan de huidige kennis en inzichten, en uitgebreid met de hoofdstukken 'Het sensitisatiemodel' en 'Revalidatiegeneeskunde'. Het Pijn Formularium is bedoeld als praktische leidraad, gebaseerd op diverse landelijke richtlijnen en biedt een bondig overzicht van de behandelmogelijkheden van pijnklachten.Bijna alle artsen komen in hun professionele activiteiten patiënten tegen die behoefte hebben aan effectieve pijnstilling. Informatie over Pijn en Pijnbestrijding is er volop. Google Ned levert in 0,16 seconden 631.000 referenties en Google Eng in 0,07 sec 525.000.000! En ook indien u geschreven informatie of een wat uitgebreider leerboek zoekt is er volop keuze. De redactie van dit formularium heeft gemeend u slechts een paar selecte websites te noemen en samen met auteurs praktische informatie samen te vatten in overzichtelijke hoofdstukken.

Wil je het boek lezen?Het Pijn Formularium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.P.E. Vielvoye-Kerkmeer. Lezen Het Pijn Formularium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN