Schuilplaatsen van Woody Gardiner

Schuilplaatsen van Woody Gardiner - Frank Gunning | Fthsonline.com

...r legde een bekentenis af: hij werkte voor de NSA, de DEA, de CIA, de BVD ... Schuilplaatsen van Woody Gardiner - Querido ... . De affaire ontwikkelde zich tot een splijtzwam in het kamp van de activisten. Er werden Kamervragen gesteld en Gardiner werd zo snel mogelijk uitgewezen.Frank ... Schuilplaatsen van Woody Gardiner is een ode aan de fictie. Een lofzang voor het levensverhaal waarin je je continu af blijft vragen wat er nu waarheid is en wat er is verzonnen, waar de schrijver in het laatste hoofdstuk nog een onverwacht listige draai aan geeft. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vredesaktie-kamp Woensdre ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Schuilplaatsen van Woody ... ... . Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vredesaktie-kamp Woensdrecht de infiltrant 'Woody' Gardiner ontmaskerd. Gardiner legde een bekentenis af: hij werkte voor de NSA, de DEA, de CIA, de BVD. De affaire ontwikkelde zich tot een splijtzwam in het kamp van de activisten. Er werden Kamervragen gesteld en Gardiner werd zo snel mogelijk uitgewezen. Frank Gunning volgde Gardiners ... Schuilplaatsen van Woody Gardiner. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vred...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Gunning
DIMENSIE
5,96 MB
BESTANDSNAAM
Schuilplaatsen van Woody Gardiner.pdf

OMSCHRIJVING

Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werd in Vredesaktie-kamp Woensdrecht de infiltrant "Woody' Gardiner ontmaskerd. Gardiner legde een bekentenis af: hij werkte voor de NSA, de DEA, de CIA, de BVD. De affaire ontwikkelde zich tot een splijtzwam in het kamp van de activisten. Er werden Kamervragen gesteld en Gardiner werd zo snel mogelijk uitgewezen.Frank Gunning volgde Gardiners spoor terug en vond het verhaal van een jeugd in Engelse internaten en jeugdgevange-nissen, een drugsroute in Denemarken en een diefstal van munitie op een Belgische vliegbasis. Hij gebruikte zijn onder¬zoek als basis voor deze meeslepende roman. Was Gardiners bekentenis op waarheid gebaseerd, en wat klopte er van de geruchten die men over hem verspreidde? In Schuilplaatsen van Woody Gardiner lopen feit en fictie steeds meer door elkaar als zelfs de schrijver verstrikt raakt in een web van leugens en verzinsels.

Wil je het boek lezen?Schuilplaatsen van Woody Gardiner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Gunning. Lezen Schuilplaatsen van Woody Gardiner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN