Vreemde kost

Vreemde kost - Frans van de Goor | Fthsonline.com

... uw eigen valuta net zo makkelijk en aantrekkelijk als het kopen van vreemde valuta ... Vreemde valuta - ABN AMRO ... . Buitenlands geld naar euro's wisselen. Betalen in vreemde valuta of buiten het SEPA-gebied: kosten van een Wereldbetaling. ... Het verwerken van je overboeking kost geld. Deze kosten schrijven wij na je betaling automatisch van je rekening af of kunnen door buitenlandse banken worden ingehouden op het bedrag dat je overboekt. Informatie en tickets voor concert: Vreemde Kostgangers in De Oosterpoort, Gronin ... Vreemde Kostgangers - Zaantheater ... . Informatie en tickets voor concert: Vreemde Kostgangers in De Oosterpoort, Groningen op zaterdag 22 februari 2020 - op Podiuminfo Vreemde kost 1e druk is een boek van Frans van de Goor uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402165791 We leven in een wereld die direct en indirect invloed uitoefent op ons functioneren. We krijgen soms het gevoel dat we de speelbal zijn van die wereld....

INFORMATIE

AUTEUR
Frans van de Goor
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
Vreemde kost.pdf

OMSCHRIJVING

Vreemde kost 1e druk is een boek van Frans van de Goor uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402165791 We leven in een wereld die direct en indirect invloed uitoefent op ons functioneren. We krijgen soms het gevoel dat we de speelbal zijn van die wereld. Tegelijkertijd staan we direct en indirect onder invloed van innerlijke krachten, die via de gevoelens, ons denken en ons lichaam een weg naar ons bewuste proberen te vinden. Zo bezien is een mens verbonden met de wereld van mensen en zichzelf. Elke beweging, elke ervaring van het mensenweb wordt onbewust gedeeld. Dit boek is een poging om de psychische voeding te onderzoeken die we via het web bedoeld of onbedoeld binnenkrijgen of al bezitten. Waaruit bestaat die voeding? Welke oude psychische voeding zorgt nog voor napijn en hoe kunnen we omgaan met dat wat we op ons psychische bordje krijgen? Wat is het effect op ons gedrag? Welke wegen leiden tot een gelukkiger bewuster leven? Om antwoorden op deze vragen te krijgen maken we o.a. gebruik van de ontwikkelingsweg van de psychosynthese.

Wil je het boek lezen?Vreemde kost in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans van de Goor. Lezen Vreemde kost Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN