De digitale afgrond

De digitale afgrond - Andrew Keen | Fthsonline.com

...acebook, LinkedIn of Google+ zitten, of als we er niet op los twitteren ... 'Nederland aan de rand van de digitale afgrond' | Speakers ... ... .... De digitale afgrond 5. De cultus van het sociale 6. Het tijdperk van de grote exhibitie 7. Het tijdperk van het grote exhibitionisme 8. De beste film van 2011 Conclusie: de vrouw in het blauw Eindnoten Register. Over Andrew Keen. Andrew Keen groeide op in Noord-Londen. In De digitale afgrond waarschuwt hij voor de 'Little Brothers die in 2020 meer dan 50 miljard intelligente, met het web verbonden apparaten bezitten'. Burger-dictatortjes, die en masse kunnen besluiten om een ander te vo ... De digitale afgrond - NTVT ... . Burger-dictatortjes, die en masse kunnen besluiten om een ander te volgen, te sarren en zijn leven in de war te sturen. Digitale afgrond. Hoe de huidige online sociale revolutie ons verdeelt, beperkt en stuurloos maakt. Auteur: Andrew Keen Uitgever: J.M. Meulenhoff, 2012 Nederlandstalig 28...

INFORMATIE

AUTEUR
Andrew Keen
DIMENSIE
7,60 MB
BESTANDSNAAM
De digitale afgrond.pdf

OMSCHRIJVING

Tegenwoordig zijn we niemand als we niet op Facebook, LinkedIn of Google+ zitten, of als we er niet op los twitteren. Ons leven speelt zich af op internet. Daar ontmoet je je echte vrienden.De internetgoeroe Andrew Keen waarschuwt dat de gekte rond de sociale media zowel onze individuele privacy als onze vrijheid in gevaar brengt. Sociale media zijn, in tegenstelling tot wat iedereen denkt, geen waarborg voor intensere vriendschappen, betere contacten en een mooiere samenleving. En we kunnen ook niet allemaal onze authentieke identiteit op internet realiseren.Iedereen die zich wel eens heeft afgevraagd wat het doel is van Facebook of Twitter, zal na lezing van dit boek anders gaan denken over een wereld die afhankelijk is van het sociale netwerk, een wereld waar we hoe dan ook middenin leven.

Wil je het boek lezen?De digitale afgrond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrew Keen. Lezen De digitale afgrond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN