Een trip door muziekland - Pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten!

Een trip door muziekland - Pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten! - Berry Simons | Fthsonline.com

...t het verleden die je niet mag vergeten. In tal van verhalen komt pop- en rockmuziek voorbij vanaf de jaren zestig die het beluisteren waard blijft, of je nu plaatjes draait, streamt of de radio aanzet ... Een trip door muziekland: pop- en rockmuziek die je niet ... ... . Een trip door muziekland. 22 likes. Pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten Een trip door muziekland. 20 likes · 1 talking about this. Book Boeken van Berry Simons lezen? Boeken van Berry Simons koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis In een Trip door muziekland reist Berry Simons naar muziek uit het verleden die je niet mag vergeten. In tal van verhalen komt pop- en rockmuzie ... PDF Boek Komen en gaan - imperialviennaorchestra.co.uk ... .com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis In een Trip door muziekland reist Berry Simons naar muziek uit het verleden die je niet mag vergeten. In tal van verhalen komt pop- en rockmuziek voorbij vanaf de jaren zestig die het beluisteren waard blijft, of je nu plaatjes draait, streamt of de radio aanzet. pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten! Nederlandstalig; Paperback; In een Trip door muziekland reist Berry Simons naar muziek uit het verleden die je niet mag vergeten. In tal van verhalen komt… Meer. 20 49. Uiterlijk 12 mei in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op ... Na afloop heeft Berry al deze teksten gebundeld en uitgebracht in een boek met als t...

INFORMATIE

AUTEUR
Berry Simons
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Een trip door muziekland - Pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten!.pdf

OMSCHRIJVING

In een Trip door muziekland reist Berry Simons naar muziek uit het verleden die je niet mag vergeten. In tal van verhalen komt pop- en rockmuziek voorbij vanaf de jaren zestig die het beluisteren waard blijft, of je nu plaatjes draait, streamt of de radio aanzet. De trip voert langs minder bekende, maar interessante singles en albumtracks die opnieuw onder de aandacht komen. Ook trekken we langs meesters in muziek die door hun veelzijdige werk een stempel hebben gedrukt op de pop-en rockmuziek. De trip eindigt met een persoonlijk verhaal van Berry over een ontmoeting met zijn muzikaal idool.

Wil je het boek lezen?Een trip door muziekland - Pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berry Simons. Lezen Een trip door muziekland - Pop- en rockmuziek die je niet mag vergeten! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN