Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2016

Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2016 - none | Fthsonline.com

...nsioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 9e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste ... ... . ISBN 9789012401463 In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk. In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk. Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol spee ... bol.com | Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de ... ... . Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw met elkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers ... pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen, werk. Taal Nederlands Vers. datum 01/02/2011 NSTC 9789012385411 Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen € 88,99 € 97,00. Levertijd: voor 12.00 uur besteld, ... civiele en fiscale aspecten van dga-pensioen en de afschaffing van pensioenopbouw in eigen beheer, ... Fiscale Geschriften Deel 27: Book Type: W-boek: Levertijd: voor 12.00 uur besteld, ... T1 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen. A2 - Bollen-Vandenboorn, A.H.H. PY - 2019/1. Y1 - 2019/1. KW - Pensioen. M3 - Book editing. ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2016.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk. Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw met elkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers is zeer divers van aard. Civiel en fiscaal recht, Europees en internationaal recht als ook sociaal zekerheidsrecht liggen ten grondslag aan en beheersen deze pijlers. Daarom is in dit boek gekozenvoor een thematische aanpak, waardoor de onderwerpen besproken kunnen worden met inachtneming van de diverse wet- en regelgeving die daarop van toepassing is en waarbij de samenhang tussen de pijlers aan bod kan komen.De kernthema's van dit boek zijn: pensioenbegrip, AOW en Anw, driehoeksverhouding in de Pensioenwet, bestuursmodellen en evenwichtigheid, werknemerspensioen in de loonsfeer, beroepspensioen en nettopensioen, fiscale aspecten rondom vervroegde uittreding, langer doorwerken en variabiliseren, civiele en fiscale aspecten van dga-pensioen, civiele en fiscale aspecten van pensioendeling bij echtscheiding, belastingen en pensioenen in EU-context, particulier en overheidspensioen in het OESO-modelverdrag, civiele en fiscale aspecten van (internationale)waardeoverdracht, lijfrenten, inclusief de nettolijfrente, banksparen, en nabestaandenvoorzieningen.Dit boek is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de praktijk, Tilburg Universiteit en Maastricht Universiteit.

Wil je het boek lezen?Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Fiscale geschriften 27 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN