Samenleven met gezond verstand

Samenleven met gezond verstand - Patrick Loobuyck | Fthsonline.com

...is tegelijk ge├źngageerd en genuanceerd. De auteur is terecht zelfbewust en streng op de handhaving van de morele principes waarop onze samenleving rust en meegaand (accommoderend) als di Samenleven met gezond verstand 1e druk is een boek van Patrick Loobuyck uitgegeven bij Uitgeverij Polis ... Samenleven met gezond verstand eBook door Patrick Loobuyck ... ... . ISBN 9789463102711 Er gebeuren vandaag veel dingen die het samenleven ronduit ingewikkeld maken. Aanslagen, vluchtelingen, populisme: ieder schreeuwt zijn onzekerheid en angst uit. In Samenleven met gezond verstand verheldert en concretiseert Patrick Loobuyck de morele uitgangspunten en de sociale mechanismen van ons samenlevingsmodel: vrijheid, gelijkheid, wederkerigheid en solidariteit. Redelijkheid kan ons redden. Inhoudsopgave. Proloog Vrijheid en gelijkheid In ... Samenleven met gezond verstand by Patrick Loobuyck ... . In Samenleven met gezond verstand verheldert en concretiseert Patrick Loobuyck de morele uitgangspunten en de sociale mechanismen van ons samenlevingsmodel: vrijheid, gelijkheid, wederkerigheid en solidariteit. Redelijkheid kan ons redden. Inhoudsopgave. Proloog Vrijheid en gelijkheid In Samenleven met gezond verstand verheldert en concretiseert Patrick Loobuyck de morele uitgangspunten en de sociale mechanismen van ons samenlevingsmodel: vrijheid, gelijkheid, wederkerigheid en solidariteit. Redelijkheid kan ons redden. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Samenleven met gezond verstand??is een overtuigend en kraakhelder betoog. Loobuyck schrijft in een nuchtere en ontspannen stijl, zond...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Loobuyck
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
Samenleven met gezond verstand.pdf

OMSCHRIJVING

Samenleven met gezond verstand 1e druk is een boek van Patrick Loobuyck uitgegeven bij Uitgeverij Polis. ISBN 9789463102711 Er gebeuren vandaag veel dingen die het samenleven ronduit ingewikkeld maken. Aanslagen, vluchtelingen, populisme: ieder schreeuwt zijn onzekerheid en angst uit. En de debatten gaan hard tegen hard, op tv, in het parlement, op Facebook, op kantoor of in de huiskamer. Het gevolg daarvan is dat we dreigen te vergeten hoe we kunnen samenleven. We mogen ons niet uit elkaar laten spelen, schrijft Patrick Loobuyck. Hij pleit ervoor dat we ons inspannen om te verbinden in plaats van te polariseren. Om dat goed te kunnen doen, moeten we elkaar ernstig nemen. We hebben een brede consensus nodig die de samenleving schraagt en vertrouwen geeft. In Samenleven met gezond verstand verheldert en concretiseert Patrick Loobuyck de morele uitgangspunten en de sociale mechanismen van ons samenlevingsmodel: vrijheid, gelijkheid, wederkerigheid en solidariteit. Redelijkheid kan ons redden.

Wil je het boek lezen?Samenleven met gezond verstand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Loobuyck. Lezen Samenleven met gezond verstand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN