Het mooiste gedicht ter wereld

Het mooiste gedicht ter wereld - G. Middag | Fthsonline.com

...en jullie wat 'het mooiste gedicht ooit' is en we werden allerminst teleurgesteld ... Het mooiste gedicht ter wereld - Uitgeverij Van Oorschot ... . Vrijdag was de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, te gast om een bundel met zijn 50 favoriete gedichten te presenteren, ter ere van de start van het 50ste poëziefestival Poetry International in Rotterdam. Zulke vragen stelt Guus Middag in Het mooiste gedicht ter wereld, een bundel essayistische omzwervingen door de wereldpoëzie. Niet dat de vragen ook allemaal beantwoord worden. Bij hem betekent schrijven o ... Wereld gedichten - U leest alle gedichten over wereld op ... ... . Niet dat de vragen ook allemaal beantwoord worden. Bij hem betekent schrijven over dichters: omcirkelen en kennismaken, veel meer dan vaststellen en definiëren. Auteur(s): Guus Middag EAN: 9789028240360 € Met deze opzwepende zinnen opent Ellen Deckwitz de magistrale bundel De mooiste gedichten van de wereld. Eigenlijk zou deze recensie kunnen volstaan ...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Middag
DIMENSIE
5,81 MB
BESTANDSNAAM
Het mooiste gedicht ter wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Horatius, kun je die nog lezen? Wie was ook alweer W.B. Yeats?Zulke vragen stelt Guus Middag in Het mooiste gedicht ter wereld, een bundel essayistische omzwervingen door de wereldpoëzie. Niet dat de vragen ook allemaal beantwoord worden. Bij hem betekent schrijven over dichters: omcirkelen en kennismaken, veel meer dan vaststellen en definiëren.

Wil je het boek lezen?Het mooiste gedicht ter wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Middag. Lezen Het mooiste gedicht ter wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN