Jan Jansen

Jan Jansen - Tonko Dop | Fthsonline.com

...fessioneel. Hierbij probeer ik u een selectie goede auto's aan te bieden met een juiste prijs/kwaliteitverhouding ... De verjaardag van… Jan Janssen: 'Een Tour de France in ... ... . Jan janssen racefiets te koop het is het type paris roubaix, een volledig aluminium frame met een complete campagnolo daytona groe. Zo goed als nieuw Ophalen. € 300,00 Gisteren 's-Gravenhage Gisteren. Huub 's-Gravenhage. Jan Janssen Vuelta . Vintage jan janssen vuelta met framemaat 60. Jan Jansen kan verwijzen naar: . Jan Jansen (atleet) Jan Jansen (baanwielrenner) Jan Jansen (organist) Jan Jans ... Vind jan janssen in Fietsen | Racefietsen op Marktplaats ... . Jan Jansen kan verwijzen naar: . Jan Jansen (atleet) Jan Jansen (baanwielrenner) Jan Jansen (organist) Jan Jansen (politicus), alias van Johannes Proost (1882 - 1942); Jan Jansen (schoenontwerper) Jan Janszoon, 17e-eeuwse piraat, admiraal; zie ook: Jan Janssen voor de wegwielrenner en winnaar van de Ronde van Frankrijk in 1968 Jan Janssen is vandaag jarig. De man die als eerste Nederlander de Tour de France won, is 80 jaar geworden. Daarom blikken we met een video terug op die gedenkwaardige en razend spannende slotdag van de Tour, 52 jaar geleden....

INFORMATIE

AUTEUR
Tonko Dop
DIMENSIE
5,45 MB
BESTANDSNAAM
Jan Jansen.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Jansen brengt al sinds 1964 schoenen op de markt onder zijn eigen naam. Zijn ontwerpen zijn meer dan schoenen alleen, het zijn kunstwerken. De haute chaussure van Jansen vindt al decennia lang haar weg naar liefhebbers over de hele wereld. Hij werkte samen met grote namen als Christian Dior, Manolo Blahnik, Stephane Kélian en Charles Jourdan. Daarnaast ontving hij vele prestigieuze prijzen en worden zijn schoenen wereldwijd in musea geëxposeerd. Jan Jansen verschijnt ter gelegenheid van zijn 45-jarige jubileum als schoenontwerper. Hoewel hij creatief gezien nog volop actief is, is ook het feit dat hij onlangs vijfenzestig jaar werd aanleiding om stil te staan bij zijn indrukwekkende carrière tot nu toe. In Jan Jansen komen niet alleen de topstukken uit zijn oeuvre aan bod, maar vertelt de ontwerper zelf uitgebreid over zijn inspiratie, drijfveren, voorspoed en tegenslagen. Het boek bevat een uitgebreide biografie en toont vele bijzondere foto's van topcreaties die hij heeft ontworpen. Het voorwoord is van Viktor & Rolf, grote bewonderaars van het werk van Jansen. Het is het ultieme boek voor liefhebbers van mode, vormgeving en natuurlijk voor shoe addicts.

Wil je het boek lezen?Jan Jansen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tonko Dop. Lezen Jan Jansen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN