10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst

10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst - Lex Bruijn | Fthsonline.com

...en energieke dag i... '10 Onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst' door Lex Bruijn, Maarten van Diggelen, Herrick Jellema, Ellie Potiek, Helga Witjes - Onze prijs: €9,99 - Direct te downloaden Daarbij wordt de hulp van de overheid gevraagd ... 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de ... ... . Dat vraagt elke keer een andere rol van de overheid. Als ambtenaar wil je over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen. In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. Wat houden deze vaardigheden precies in? Vergelijken - 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar de toekomst (Lex Bruijn) (2014) ISBN: 9789058719546 - De taken van de ... 10 Onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de ... ... . In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. Wat houden deze vaardigheden precies in? Vergelijken - 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar de toekomst (Lex Bruijn) (2014) ISBN: 9789058719546 - De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners,… Het boek 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst, geschreven door Lex Bruijn, Maarten van Diggelen, Herrick Jellema, Ellie Potiek, Helga Witjes, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Als ambtenaar wilt u over uiteenlopende vaardigheden beschikken om aan alle wensen uit de samenleving te kunnen voldoen. Wij hebben 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst op een rij gezet. Na afloop van dit inspiratieseminar heeft u inzicht in de 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst. Bestel 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst van Lex Bruijn;;Maarten van Diggelen;;Herrick Jellema;;Ellie Potiek;;Helga Witjes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vaardigheden Als ambtenaar wil je over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen. In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. 10 Onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Waar de overheid inwoners, ondernemers en andere partijen wil betrekken bij het ontwikkelen van beleid, nemen deze partijen nu ook zelf het initiatie 10 onmisbare v...

INFORMATIE

AUTEUR
Lex Bruijn
DIMENSIE
3,98 MB
BESTANDSNAAM
10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst 1e druk is een boek van Lex Bruijn uitgegeven bij Concept Uitgeefgroep. ISBN 9789058719546 De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weernieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners, ondernemers enandere partijen wil betrekken bij het ontwikkelen van beleid, nemen dezepartijen nu ook zelf het initiatief om problemen in de samenleving aan tepakken. Daarbij wordt de hulp van de overheid gevraagd. Dat vraagt elke keereen andere rol van de overheid. Als ambtenaar wil je over alle vaardighedenbeschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen. In ditboek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van detoekomst. Wat houden deze vaardigheden precies in? En op welke wijze kun jedeze vaardigheden effectief toepassen? Daarover gaat het in dit boek dat volstaat met praktijkvoorbeelden en praktische tips.

Wil je het boek lezen?10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lex Bruijn. Lezen 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN