Blijven of gaan?

Blijven of gaan? - Saskia Harkema | Fthsonline.com

...udig bestellen uit voorraad bij Boeken.com ... De lastige keuze voor de buitenlandse expat: blijven of ... ... . Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Mijn vriend verplicht me helemaal niet om thuis te blijven, maar heeft aangegeven dat ik van hem nog niet hoef te gaan werken. En ja, het is voor hem heel handig dat thuis alles lekker geregeld is. En mijn traditionele vent zou zelf niet thuis willen blijven. Maar ik maar gewoon gaan werken hoor . Ik weet zelf gewoon niet goed wat wijsheid is. Wanneer blijven we, of besluiten we te g ... Blijven of gaan? van Saskia Harkema | Boek en recensies ... ... . Wanneer blijven we, of besluiten we te gaan? Een universele vraag waar ieder van ons weleens mee te maken heeft. Een vraag die verbindt. Blijven of gaan? 9,2. Auteur: Saskia Harkema. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 9,99) Tweeten. Omschrijving Blijven of gaan? De oorlog in Syrië is geen abstract fenomeen. Achter de onvoorstelbare en macabere getallen van doden en vluchtelingen, gaan mensenlevens schuil. Blijven of gaan? Nederland twijfelt. In de ministerraad wordt deze week een besluit genomen en dat zal worden voorgelegd aan het parlement. Het ziet ernaar uit dat zowel kabinet als parlement akkoord zal gaan met een verlenging van de missie, maar niet dan na stevige discussie. En de posities schuiven. Goh, het hangt er vanaf hoe je erin staat, dit kan je ook omdraaien. Hij moet gaan werken, terwijl zij lekker thuis kan blijven en kan genieten van de kindjes zonder zich zorgen te maken over financiën. Ik vind geen van beiden egoïstisch als je het zo bekijkt, enkel traditioneel. Kom naar een avond vol nieuwe ontmoetingen, vriendelijke gezichten en inspirerende gesprekken. Op vrijdag 25 januari organiseren we weer een dialoog samen met De Voorkamer.Buurtbewoners, nieuwe en minderen nieuwe Utrechters, studenten en expats ontmoeten elkaar en delen hun ervaringen met Blijven of gaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Harkema
DIMENSIE
12,4 MB
BESTANDSNAAM
Blijven of gaan?.pdf

OMSCHRIJVING

De oorlog in Syrië is geen abstract fenomeen. Achter de onvoorstelbare en macabere getallen van doden en vluchtelingen, gaan mensenlevens schuil. Het is vooral een optelsom van mensen en hun droom van een vrij Syrië. Over een paar van die mensen gaat het in dit boek. Syrische vrijheidsstrijders die de auteur begin 2014, aan de vooravond van de opkomst en opmars van IS, heeft ontmoet. De auteur volgt in de daaropvolgende jaren de levens en de keuzes van een aantal Syriërs en heeft zich steeds de vraag gesteld: 'Wat kan ik doen?' Het antwoord van de auteur ligt nu voor je. In dit boek wordt het verhaal van Syrië verteld vanuit het perspectief van een aantal mensen en hun onmogelijke keuze: blijven of gaan? Het is een hoopvol verhaal dat de onvoorstelbare veerkracht en moed van gewone mensen laat zien. Het snijdt universele thema's aan en nodigt uit ons met vluchtelingen te verbinden. Over de auteur Saskia Harkema is een duizendpoot: mensenrechtenactiviste, professor, trainer en coach. Ze is opgegroeid in Zuid-Amerika en werkt vanuit haar eigen bedrijf INENDI (Innovation, Entrepreneurship & Diversity) voor verschillende universiteiten, hogescholen en non-gouvernementele organisaties in heel Europa en Turkije. Daarnaast werkt ze met vluchtelingen via de door haar opgezette stichting Faces of Change.

Wil je het boek lezen?Blijven of gaan? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Harkema. Lezen Blijven of gaan? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN