Geld in het fin de siècle

Geld in het fin de siècle - M.M.G. Fase | Fthsonline.com

...end cultureel tijdperk 2. een stijlperiode aan het einde van de 19de en het begin van de 20ste eeuw (belle époque) ... Geld in het fin de siècle: Amazon.co.uk: M.M.G. Fase ... ... . Deze periode werd gekenmerkt door een groei van allerlei kunststijlen en -vormen. Geld. Wetenschap & Planeet. iHLN. Auto. Reizen. WOON. ... Brussel In het Brussels restaurant Fin de Siècle zijn zaterdagavond negentien mensen ziek geworden als gevolg van een CO-vergiftiging. De ... In de manier waarop die bijfiguren geschetst zijn, zien we de invloed van het fin de siècle. Ernst uit De boeken der kleine zielen bijvoorbeeld is zonderling, een eenzame verzamelaar van dure vazen. Hij hoe ... Boekwinkeltjes.nl - Fase, M.M.G. - Geld in het fin de siecle ... . Ernst uit De boeken der kleine zielen bijvoorbeeld is zonderling, een eenzame verzamelaar van dure vazen. Hij hoeft niet te werken voor zijn geld. Oververfijning en decadentie zijn veelvoorkomende thema's aan het eind van de negentiende eeuw. De verschijnselen die de hysterische personages vertonen en de oorzaken die daarvoor worden aangegeven, corresponderen met de visie op hysterie van vóór de Studien über Hysterie van Freud en Breuer uit 1895.17 De romans weerspiegelen een benadering van dit verschijnsel die in grote lijnen ook nog in het begin van de twintigste eeuw door een gezaghebbend psychiater als Jelgersma werd ......

INFORMATIE

AUTEUR
M.M.G. Fase
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Geld in het fin de siècle.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld verandert en dit geldt zeker voor de wereld van het geld. laatstgenoemde veranderingen betreffen onder andere de omgeving waarin het geld zijn rol vervult.De meest ingrijpende verandering is de inwerkingtreding van de Economische en Monetaire Unie (EMU) op 1 januari 1999. Het voor de burger meest zichtbare aspect daarvan is het verdwijnen van de gulden en de komst van de euro. Maar ook de minder zichtbaregevolgen zijn van kapitaal belang, want het betekent het einde van de monetaire soevereiniteit in de deelnemende landen zoals Nederland. Niet minder ingrijpend zijn daarnaast de veranderingen in het betaalverkeer zelf, vooral ingegeven door de moderne technologische ontwikkelingen en het streven naar veiligheid en maatschappelijke kostenbesparing.In Geld in het fin de siècle behandelt M.M.G. Fase al deze zaken, met als bepalende leidraad de Nederlandse ervaring zoals deze haar neerslag heeft gevonden in onderzoek naar monetaire beleidsstrategie. Een einde van de onzichtbare of officieuze economie betekent de EMU ongetwijfeld niet.

Wil je het boek lezen?Geld in het fin de siècle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.M.G. Fase. Lezen Geld in het fin de siècle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN