Waaiertaal

Waaiertaal - Michelle Span | Fthsonline.com

...n door de dertig… Bestel Waaiertaal van Michelle Span ... Marijke Kots, amateurtoneel, poppentheater, Poppentheater ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Waaiertaal - deel 2. Met behulp van 'waaiertaal' kon een dame subtiel signalen afgeven. Er bestonden zelfs verschillende dialecten. Zelf maken wij tijdens optredens ook gebruik van waaiertaal om het toneel verder aan te dikken. Dat is erg leuk en hilarisch om te doen! 9789402163858 9402163859 Waaiertaal Dit is een prachtig boek voor de waaierliefhebber maar het kan ook een exclusief cadeau zijn voor een speciaal persoon. Het boek spreekt vooral erg aan vanwege de Dit is een ... Abanicos, de kunst van het verleiden - ESPANJE! | Reis- en ... ... . Het boek spreekt vooral erg aan vanwege de Dit is een prachtig boek voor de waaierliefhebber maar het kan ook een exclusief cadeau zijn voor een speciaal persoon. Het boek spreekt vooral erg aan vanwege de kleurrijke opmaak en door de dertig prachtige foto´s die de tekens van de waaiertaal uitdrukken. De schrijfster, Michelle Span, waaierontwerpster, schrijft kort over de geschiedenis en h 200 exquise koeltebrengers in museum; De waaiertaal is internationaal Waaiers worden al vanaf de oudheid gebruikt, om koelte te verschaffen, ter verhoging van de status en als mode-accessoire. Waaiertaal I *) Canon EOS 350D DIGITAL (Canon) - 400 - f/1.8 - 1/30 - 50 mm . In de middeleeuwen lieten de jonkvrouwen door middel van de waaier weten wat ze van een man vonden. Heel subtiel, onopvallend, zodat hun eer niet werd beschadigd ... Waaiertaal is eigenlijk heel logisch en komt vaak overeen met de lichaamstaal die wij kennen. Sluit een vrouw een waaier langzaam, dan is ze wel in voor iets. Sluit ze hem snel, dan is dat een resolute afwijzing. Laat ze haar waaier valle...

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Span
DIMENSIE
4,96 MB
BESTANDSNAAM
Waaiertaal.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een prachtig boek voor de waaierliefhebber maar het kan ook een exclusief cadeau zijn voor een speciaal persoon. Het boek spreekt vooral erg aan vanwege de kleurrijke opmaak en door de dertig prachtige foto´s die de tekens van de waaiertaal uitdrukken. De schrijfster, Michelle Span, waaierontwerpster, schrijft kort over de geschiedenis en het gebruik van de waaier om meer kenbaarheid te geven aan dit elegante en decoratieve modeaccessoire. Bovendien schrijft zij over de versiertechniek waarbij de vrouw de waaier gebruikt om haar amoureuze gevoelens naar de man te seinen. Het boek is rijk geïllustreerd met mooie foto´s die deze signalen weergeven. Wist u van het bestaan van de taal van de wandelstok? (El lenguaje del baston.) Dit boek vertelt u hierover.Waaiertaal is ook verkrijgbaar in het Spaans en Engels.

Wil je het boek lezen?Waaiertaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Span. Lezen Waaiertaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN