10 onmisbare vaardigheden

10 onmisbare vaardigheden - Lex Bruijn | Fthsonline.com

... Maarten van Diggelen, Herrick Jellema, Ellie Potiek, Helga Witjes - Onze prijs: €9,99 - Direct te downloaden 10 onmisbare vaardigheden ... 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de ... ... . De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid... Vaardigheden Als ambtenaar wil je over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen. In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. Bestel 10 onmisbare vaardigheden van Lex Bruijn;;Maarten van Diggelen;;Herrick Jellema;;Ellie Potiek;;Helga Witjes. Gratis verzending v ... 10 Onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de ... ... . Bestel 10 onmisbare vaardigheden van Lex Bruijn;;Maarten van Diggelen;;Herrick Jellema;;Ellie Potiek;;Helga Witjes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners, ondernemers en andere partijen wil betrekken bij het ontwikkelen van beleid, nemen deze partijen nu ook zelf het initiatie 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst 1e druk is een boek van Lex Bruijn uitgegeven bij Concept Uitgeefgroep. ISBN 9789058719546 De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners, ondernemers en Vergelijken - 10 onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar de toekomst (Lex Bruijn) (2014) ISBN: 9789058719546 - De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners,… 10 Onmisbare vaardigheden direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com De vaardigheden kunnen je goed van pas komen in veel situaties in het gewon...

INFORMATIE

AUTEUR
Lex Bruijn
DIMENSIE
9,87 MB
BESTANDSNAAM
10 onmisbare vaardigheden.pdf

OMSCHRIJVING

De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners, ondernemers en andere partijen wil betrekken bij het ontwikkelen van beleid, nemen deze partijen nu ook zelf het initiatief om problemen in de samenleving aan te pakken. Daarbij wordt de hulp van de overheid gevraagd. Dat vraagt elke keer een andere rol van de overheid.VaardighedenAls ambtenaar wil je over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen. In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. Wat houden deze vaardigheden precies in? En op welke wijze kun je deze vaardigheden effectief toepassen? Daarover gaat het in dit boek dat vol staat met praktijkvoorbeelden en praktische tips.

Wil je het boek lezen?10 onmisbare vaardigheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lex Bruijn. Lezen 10 onmisbare vaardigheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN