De wandelstok

De wandelstok - Cobi Oosterling | Fthsonline.com

...ok.be - BTW BE 0464 457 873 - RPR Antwerpen Afdeling Turnhout WELKOM Kwaliteitswandelstokken in Europa vervaardigd ... De wandelstok: van statussymbool tot hulpmiddel - Gezondblog ... .Opvouwbare en instelbare wandelstokken in modieuze kleuren en prints.Groot assortiment houten wandelstokken, hikingstokken en accessoires. Snelle levering niet goed, geld terug goede service . Hoogeveen, drenthe Een wandelstok op de juiste manier gebruiken. Of je nu aan het herstellen bent van een verwonding of een pijnlijk been verzorgt, een wandelstok kan je meer mobiliteit verschaffen. Lees hieronder een aantal tips voor het kiezen en gebruiken... Een wandelstok is van oorsprong een stok die voor ... Home [www.de-wandelstok.nl] ... . Lees hieronder een aantal tips voor het kiezen en gebruiken... Een wandelstok is van oorsprong een stok die voor wandelen wordt gebruikt. Wandelstokken worden inmiddels voor verschillende doeleinden gebruikt. Zij worden gemaakt van hout (in de 18e eeuw van letterhout) bamboe, metaal of kunststof, zoals carbon.. Gewone wandelstok. De gewone wandelstok is een houten stok die wordt gebruikt om ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cobi Oosterling
DIMENSIE
4,54 MB
BESTANDSNAAM
De wandelstok.pdf

OMSCHRIJVING

“Stommerd, nou is ie gebroken”…………..In de pastorie van Buitenpad woont sinds een paar jaar dominee Joris Zwart met zijn gezin. In de tuin van de pastorie bloeien veel kleurige bloemen, die een inspiratie zijn in het leven van Hortense Groen, een kunstzinnige jonge vrouw. Ze wil schilderen zoals Monet ooit schilderde, ze schrijft kookboeken en laat aan familie en vrienden haar lekkere recepten proeven. Tijdens een wandeling in die tuin vindt ze een stuk wandelstok met een geheime bergplaats. Door deze ontdekking gaat Hortense zich met haar vrienden verdiepen in het leven van Joris, waarin veel meer gebeurd is dan je bij een dominee zou verwachten.

Wil je het boek lezen?De wandelstok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cobi Oosterling. Lezen De wandelstok Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN