Intuitie in de geneeskunde

Intuitie in de geneeskunde - none | Fthsonline.com

... klinische blik, een kunde die soms als gave wordt gezien ... Intuïtie in de geneeskunde - boekhandeldouwes.nl ... . In de geneeskunde speelt intuïtie een belangrijke rol in relatie tot de bekende klinische blik, een kunde die soms als gave wordt gezien. Het bijna ongrijpbare karakter van intuïtie was voor twee jonge artsen de start van een zoektocht naar de klinische betekenis. Intuïtie is een interessante eigenschap waarover we niet direct controle lijken te hebben, waarmee we wel dagelijks te maken hebben. In de geneeskunde speelt intuïtie een belangrijke rol ... Intuitie in de geneeskunde - vanstockum.nl ... . In de geneeskunde speelt intuïtie een belangrijke rol in relatie In de geneeskunde speelt intuïtie een belangrijke rol in relatie tot de bekende klinische blik, een kunde die soms als gave wordt gezien. Het bijna ongrijpbare karakter van intuïtie was voor twee jonge artsen de start van een zoektocht naar de klinische betekenis. Intuïtie in de geneeskunde van Femkje Jonker, Carline Strijbosch-Tacke, 9789058982063 voor € 20,00 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Bestel Intuitie in de geneeskunde van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Intuitie in de geneeskunde | ISBN 9789058982063 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mensen kennen twee 'denksystemen': een fylogenetisch oud systeem dat 'de intuïtieve geest' wordt genoemd en een evolutionair recenter systeem: de reflectieve geest. De intuïtieve geest werkt met impliciete, procedurele kennis (knowhow), die vaak onbewust word toegepast. Intuïtie in de geneeskunde | ISBN 9789058982087 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop Intuitie in de geneeskunde van Jonker, Femkje met ISBN 9789058982063. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Intuïtie is een interessante eigenschap waarover we niet direct controle lijken te hebben, waarmee we wel dagelijks te maken hebben. In de geneeskunde speelt intuïtie een belangrijke rol in relatie tot de bekende klinische blik, een kunde die soms als gave wordt gezien. Het bijna ongrijpbare k...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,85 MB
BESTANDSNAAM
Intuitie in de geneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Intuitie in de geneeskunde 1e druk is een boek uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058982063 Intu tie is een interessante eigenschap waarover we niet direct controle lijken te hebben, waarmee we wel dagelijks te maken hebben. In de geneeskunde speelt intu tie een belangrijke rol in relatie tot de bekende klinische blik, een kunde die soms als gave wordt gezien. Het bijna ongrijpbare karakter van intu tie was voor twee jonge artsen de start van een zoektocht naar de klinische betekenis. Zij vroegen vijf fameuze wetenschappers hun blik te werpen op dit intrigerende fenomeen.

Wil je het boek lezen?Intuitie in de geneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Intuitie in de geneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN