Jij! Bent van mij!

Jij! Bent van mij! - Attie Dotinga | Fthsonline.com

...n mij is een boek om zorgvuldig en met aandacht te lezen ... Athenaeum Boekhandel | Jij bent van mij ... . Je verplaatst je in het hoofd van een moordenaar, in de associaties, gedachten en gevoelens van een man die weet wat hij heeft gedaan - maar weet hij ook waarom? Tijdens het lezen vallen er steeds weer nieuwe puzzelstukjes op hun plaats. In zijn vierde roman Jij bent van mij komt hij los van die elementen en implanteert hij ons in het hoofd van een boer, een jonge vader, die zich vergrijpt aan een jong meisje. Ook hier voelt de ik-figuur een afkeer voor zijn vader ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Jij bent van mij ... ... . Ook hier voelt de ik-figuur een afkeer voor zijn vader, nog steeds speelt het verhaal in de provincie, maar nu zoomt Middendorp in op hoe de psychologie werkt. Jij bent van mij. Op een nacht vergrijpt Tille Storkema, een jonge boer en vader van twee kleine kinderen, zich bij een fietspad aan een zestienjarig meisje uit het dorp. De volgende ochtend wordt zij naakt en levenloos teruggevonden in een weiland.Dertien jaar zal het duren voordat Tille eindelijk wordt gepakt en de waarheid met kracht zal doordringen tot de wereld, het dorp, zijn vrouw, zijn ... Jij bent van mij. Ik wil heel mijn leven met jou delen, voor de rest kan niets mij nog schelen. Ik wil alleen jou; De enige persoon waar ik niet zonder kunnen zou. Je kan niet geloven hoe belangrijk je voor me bent, en aan jouw liefheid geraak ik ook maar niet gewend. Je woorden raken me elke keer weer, ik hou van je, altijd meer en meer. Ja me alles, jij bent van mij Jij bent mijn alles (x3) Gevoel dat je me geeft, alsof ik nooit heb geleefd Ik wil niet meer zonder, al...

INFORMATIE

AUTEUR
Attie Dotinga
DIMENSIE
3,68 MB
BESTANDSNAAM
Jij! Bent van mij!.pdf

OMSCHRIJVING

Maan heeft een relatie met een bekende Nederlandse acteur, die zijn handjes niet kan thuishouden. In het begin denkt ze nog dat het komt van de alcohol die hij soms te veel nuttigt, misschien verdient ze het ook wel.Maar langzamerhand heft hij steeds vaker zijn hand tegen haar op. De seks is meer lust dan liefde Ook dat gaat steeds meer op verkrachtng lijken. Als Maan dan ook nog een rolletje krijgt aangeboden in een film, dan is het hek van de dam. Kan Maan zich losworstelen uit die vergiftigde relatie en nog wel geloven in de liefde? En als ze dat doet, verdient ze die liefde dan wel? Of wordt alles wat ze liefheeft altijd van haar afgepakt?

Wil je het boek lezen?Jij! Bent van mij! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Attie Dotinga. Lezen Jij! Bent van mij! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN