Ontwapenende kracht

Ontwapenende kracht - Christian Salenson | Fthsonline.com

...ent en waarom je bepaalde keuzes in je leven maakt ... Ontwapenende kracht | Vilvoorde ... . Auteur Christian Salenson neemt in dit boek het leven in de gemeenschappen van de Ark, waar mensen met een mentale beperking en hun begeleiders samenleven, als uitgangspunt. De ontwapenende kracht die uitgaat van mensen met een mentale beperking bestaat erin dat ze je door hun zijn zelf de vraag stellen wie je bent en waarom je bepaalde keuzes in je leven maakt. Auteur Christian Salenson neemt in dit boek het ... bol.com | Ontwapenende kracht, Christian Salenson ... ... . Auteur Christian Salenson neemt in dit boek het leven in de gemeenschappen van de Ark, waar mensen met een mentale beperking en hun begeleiders samenleven, als uitgangspunt. De 'ontwapenende kracht' van Jean Vanier Op 7 mei 2019 overleed Jean Vanier, spiritueel leider en stichter van De Ark, waar mensen met een beperking en mensen die hen vergezellen samenleven. Halewijn publiceerde onlangs het boek 'Ontwapenende kracht', waarin Christian Salenson de ervaring wil delen die beleefd wordt in de schoot van deze Arkgemeenschappen. Ontwapenende kracht, van Christian Salenson. Artikelnummer: 9789085285175. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Christan Salenson vertelt hoe bepaalde ontmoetingen je leven kunnen veranderen. Ontmoetingen die je ontwapenen staan daarbij bovenaan. Een van die ervaringen heeft te maken met de ontwapenende kracht van een hond. Het was niet de eerste keer dat ik dit bij een hond waarnam, hoewel het in dit geval wel een hele persoonlijke ervaring betrof. Zachtheid. Afgelopen zomer tijdens vakantie kruiste de hond Sofia een paar dagen mijn pad. Little Simz @ AB: ontwapenende kracht. Met Little Simz stond gisteren een van de meest imposante figuren uit het huidige Londense rapmilieu in de AB. Haar derde en laatste album GREY Area geldt voor velen als een van de beste albums die dit jaar uitkwamen. De ontwapenende kracht van liefde en geweldloosheid Een verzameling teksten uit Buigzaam als riet. Beschouwingen over geweldloosheid . Geweld en agressie komen voort uit onwetendheid. Onwetendheid over wie en wat de mens werkelijk is: puur licht en liefde. Wie dat beseft, beschikt over een ongekende kracht, over een uiterst krachtig wapen Iemand voor vol aanzien die niet uitblinkt door zijn intellectuele capaciteiten, maatschappelijke en financiële mogelijkheden, die niet beantwoordt aan de geldende normen van schoonheid, verandert je kijk op de wereld. Je ontkomt niet aan de vraag wat wer...

INFORMATIE

AUTEUR
Christian Salenson
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
Ontwapenende kracht.pdf

OMSCHRIJVING

Iemand voor vol aanzien die niet uitblinkt door zijn intellectuele capaciteiten, maatschappelijke en financiële mogelijkheden, die niet beantwoordt aan de geldende normen van schoonheid, verandert je kijk op de wereld. Je ontkomt niet aan de vraag wat werkelijk belangrijk is in je leven. Over deze confrontatie gaat dit boek. De ontwapenende kracht die uitgaat van mensen met een mentale beperking bestaat erin dat ze je door hun zijn zelf de vraag stellen wie je bent en waarom je bepaalde keuzes in je leven maakt. Auteur Christian Salenson neemt in dit boek het leven in de gemeenschappen van de Ark, waar mensen met een mentale beperking en hun begeleiders samenleven, als uitgangspunt. De bevraging die hij van daaruit richt naar de maatschappij en de Kerk overstijgt ruimschoots deze context.

Wil je het boek lezen?Ontwapenende kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian Salenson. Lezen Ontwapenende kracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN