Psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg / I

Psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg / I - H. van der Sluis | Fthsonline.com

... verstandelijk gehandicaptenzorg (413.06) wordt geleerd met behulp van projecttaken ... PDF Geestelijke gezondheidszorg voor mensen met ... ... . Psychiatrie en verstandelijk-gehandicaptenzorg (eBook) Psychiatrie en verstandelijk-gehandicaptenzorg is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Psychiatrie en verstandelijk-gehandicaptenzorg PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Psychiatrie en verstandelijk-gehandicaptenzorg Ruim 30.000 verpleegkundigen en verzorgenden werken in de zorg voor mensen met een verstan ... bol.com | Psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg ... ... .000 verpleegkundigen en verzorgenden werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap. V&VN Verstandelijk Gehandicapten Zorg is hét aanspreekpunt. In woonvoorzieningen in de langdurige zorg zijn er doelgroepen met een complexe zorgbehoefte, zoals mensen met een verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. En ook bij ouderen in de verpleeghuiszorg met psychiatrische problematiek. Gezien de dubbelproblematiek van deze groepen is de kennis en expertise van meerdere sectoren, en een goede samenwerking en kennisdeling daartussen ......

INFORMATIE

AUTEUR
H. van der Sluis
DIMENSIE
8,31 MB
BESTANDSNAAM
Psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg / I.pdf

OMSCHRIJVING

Differentiatiekatern voor BOL- en BBL studenten die in de laatste fase zijn gekomen van de opleiding tot verpleegkundige niveau 4. Het katern is een hulpmiddel bij het afstuderen en reikt verschillende mogelijkheden voor binnen- en buitenschoolse verdieping aan. In de casuïstiek in dit katern komen de eindtermen van deelkwalificatie 414 meerdere malen op verschillende wijze aan bod. Gedurende de BPV toont de deelnemer dat hij/zij in staat is als verpleegkundige zorg te verlenen aan zorgvragers met een psychiatrische ziekte of verstandelijke handicap (414.03). Het kunnen toepassen van GVO (414.04) wordt eveneens in de BPV getoond.Ook het kunnen coördineren van zorg (414.05) wordt in de BPV getoond. De subeindtermen zijn vertaald in taken bij de casussen. Het bevorderen van kwaliteitszorg en deskundigheidsbevordering ten aanzien van psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg (413.06) wordt geleerd met behulp van projecttaken.

Wil je het boek lezen?Psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg / I in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van der Sluis. Lezen Psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg / I Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN