Zwartwaterkoorts

Zwartwaterkoorts - Rascha Peper | Fthsonline.com

...enlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken ... DE ZOEKENDEN VAN J.M.G. LE CLEZIO; Zwartwaterkoorts - NRC ... . Zwartwaterkoorts (verhalen, 2009) Vossenblond (2011) Help je medescholieren! Upload jouw samenvattingen. Upload. Downloaden. Probleem melden. Geef een cijfer: Jouw cijfer: Ook lezen of kijken. Bijna één jaar boetes voor appen op de fiets: heeft het geholpen? Zwartwaterkoorts. De meeste doden zijn na de oorlog in Thanbyuzazayat begraven, ook de vader van Will van de Corput. Foto Oorlogsgravenstichting. Haar vader kreeg gelijk: het KNIL hield geen stand. Nadat ik Handel in ver ... Zwartwaterkoorts - Rascha Peper | Uit het leven gegrepen ... ... . Foto Oorlogsgravenstichting. Haar vader kreeg gelijk: het KNIL hield geen stand. Nadat ik Handel in veren gelezen had, had ik zin om meer te lezen van Rascha Peper. Zwartwaterkoorts is een van haar weinige boeken die nog gewoon nieuw te koop zijn in de boekwinkel, dus daar begon ik mee. Dit boek is een verhalenbundel. Wat ik leuk vind is dat een aantal personages in meerdere…...

INFORMATIE

AUTEUR
Rascha Peper
DIMENSIE
3,36 MB
BESTANDSNAAM
Zwartwaterkoorts.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom reist een Groningse bioloog grauwe kiekendieven achterna in Afrika? Wat is de keurige bibliofiel van plan wanneer hij in een Leidse bibliotheek een kostbaar werk komt inzien? Blijkt de man die op internet zijn papegaai te koop aanbiedt inderdaad de stiefbroer van de koper te zijn? En hoe kun je in Amsterdam vandaag de dag nog overlijden aan zwartwaterkoorts?De personages in deze zeven verrassende verhalen hebben allemaal een geheim. Als ze zelf niet liegen, bedriegen of iets verzwijgen, worden ze bedrogen of regelrecht opgelicht. De verhalen zijn onderling verbonden, verschillende personages duiken in meer dan één verhaal op.Melancholie is de grondtoon van Rascha Pepers werk. Behalve door list en bedrog worden de hoofdpersonen in deze bundel dan ook door melancholieke vertwijfeling of berusting verbonden, ook al vertoont hun lot nog zulke absurdistische trekjes.

Wil je het boek lezen?Zwartwaterkoorts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rascha Peper. Lezen Zwartwaterkoorts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN