Winst

Winst - Jeroen Olyslaegers | Fthsonline.com

...gt en Mark Bakx. In de finale ging de winst met 5-1 naar Kim en Kevin, proficiat ... Betekenis-definitie winst: Omzet van een onderneming minus ... ... . Winst- en verliesrekening. Houd de bedrijfsopbrengsten, de kosten en de inkomsten bij met dit Excel-werkblad voor een winst-en verliesrekening voor twaalf maanden. Het werkblad berekent de totale omzet voor elke maand en elk jaar, en de jaarlijkse omzet uit verschillende bronnen. Begin dit jaar verwachtte Cosun dat Suiker Unie weer winst zou gaan maken en dat Cosun de weg omhoog was ingeslagen. De coronacrisis haalt deze voorspelling echter gedeeltelijk onderuit. De lockd ... Synoniemen van winst; ander woord voor winst - synoniemen.net ... . De coronacrisis haalt deze voorspelling echter gedeeltelijk onderuit. De lockdown heeft een grote impact op Aviko, dat meer dan 85% van de omzet haalt uit de out-of-home markt (foodservice, restaurants, hotels, kantines, pretparken, evenementen, enzovoort). Many translated example sentences containing "winst" - English-Dutch dictionary and search engine for English translations....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Olyslaegers
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Winst.pdf

OMSCHRIJVING

Kunsthandelaar Donald vermoedt dat hijde vaardigheid bezit om gouden kloten om tezetten in gouden kansen. Het zijn bezeten tijden.De euro is gecrasht. De dagen zijn gekleurddoor angst, gelatenheid en paranoia. En Donaldis op weg om alles te verliezen wat hij liefheeft.Tot hij op verzoek van een diamantair een grotetentoonstelling in Berlijn kan organiseren.Donald voelt zijn kansen keren en omarmt hetbuitenlandse avontuur. Maar het Berlijn dathij kent van de dolle jaren na 1989 is ingrijpendveranderd. Wie zit er te wachten op nog maareens een tentoonstelling? Samen met zijnex-vrouw en zijn zoon stort Donald zich inde lange nacht van een door apocalyptischeextravanganza en kale machteloosheid verdeeldBerlijn.Dit grote verhaal over begoocheling,begeerte en broosheid wordt door JeroenOlyslaegers zwierig, geil en vol duivelse suspensbeschreven. Omdat we niets meer te verliezenhebben: Winst.

Wil je het boek lezen?Winst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Olyslaegers. Lezen Winst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN