Mededingingsrecht

Mededingingsrecht - J.F. Appeldoorn | Fthsonline.com

...Act) en is overgenomen door veel andere landen ... Mededingingsrecht | Juridisch advies | Schenkeveld Advocaten ... . 1 Onze Minister kan, al dan niet op verzoek van een van Onze andere Ministers, de Autoriteit Consument en Markt opdragen een rapportage uit te brengen inzake de effecten voor de mededinging van voorgenomen of geldende regelgeving of van een voorgenomen of een geldend besluit.. 2 Het uitbrengen van een rapportage aan een van Onze andere Ministers geschiedt door tussenkomst van Onze Minister. Mededingingsrecht (Paperback). Written in Du ... mededingingsrecht - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... . Mededingingsrecht (Paperback). Written in Dutch language, this second edition is the leading textbook on European and Dutch competition law. The book is... Populairste 18 vacatures voor Mededingingsrecht in Nederland. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures in Mededingingsrecht. Het Nederlandse mededingingsrecht bevat regels voor kartels, misbruik van een economische machtspositie en concentraties (fusies en overnames) die een getrouwe kopie zijn van de Europese regels. De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa), inmiddels opgegaan in de Autoriteit Consument en Markt (ACM) , is ook bevoegd het Europese mededingingsrecht toe te passen als de Europese Commissie niet ... Mededingingsrecht: een introductie. Onder mededingingsrecht worden alle rechtsregels verstaan die betrekking hebben op gedragingen waardoor de concurrentie tussen ondernemingen wordt beperkt, en op overheidsbemoeienis met zulke gedragingen. Mededingingsrecht. Mededingingsrecht vormt een belangrijk kader waarbinnen uw onderneming haar commerciële strategie moet bepalen. In het beslissingsproces over het aangaan van commerciële of strategische relaties en samenwerking mag de toetsing aan mededingingsrechtelijke kaders dan ook niet worden overgeslagen. Vertalingen van 'mededingingsrecht' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Mededingingsrecht in de Praktijk (MP) geeft u een compleet overzicht; praktijkgericht en actueel. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het mededingingsrecht De deskundige redactie overziet voor u het hele rechtsgebied. Programma. De opleiding geeft toepasbare gespecialiseerde informatie over het mededingingsrecht en biedt op gevorderd niveau zowel een overzicht over de stof als geheel als een verdiept inzicht in kernbegrippen van dit recht...

INFORMATIE

AUTEUR
J.F. Appeldoorn
DIMENSIE
10,22 MB
BESTANDSNAAM
Mededingingsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De Boom Basics bieden snel inzicht in een rechtsgebied. De schema's en voorbeelden komen tot de kern van de zaak. De Boom Basics zijn het startpunt voor juridische kennis!De Boom Basics zijn bestemd voor studenten die een juridische opleiding volgen aan een universiteit of hbo. De boekjes zijn bedoeld als aanvullende literatuur, naast het voorgeschreven studiemateriaal.Dit deeltje biedt de student een ideale mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in het mededingingsrecht.

Wil je het boek lezen?Mededingingsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.F. Appeldoorn. Lezen Mededingingsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN