Pop-upboek ruimte

Pop-upboek ruimte - Elizabeth Hawkins | Fthsonline.com

... wonderen van het zonnestelsel, de Melkweg, sterrenbeelden, enz ... Uitklapboek 21315 | Ideas | Officiële LEGO® winkel NL ... . Met kleurentekeningen en interactieve elementen als pop-ups en flapjes. Kijkboek vanaf ca. 8 jaar, ... Peter Bond, Emily Hawkins Pop-upboek ruimte een ontdekkingsreis langs de sterren! Op reis door het heelal ontdek je de wonderen van het zonnestelsel, de Melkweg, sterrenbeelden, enz. Review Nieuwe pop-upboeken doen ook volwassen vingers jeuken. Ron van der Meer en Michael Berkeley: 'Het Muziek Pakket', me ... Nieuwe pop-upboeken doen ook volwassen vingers jeuken | Trouw ... . Ron van der Meer en Michael Berkeley: 'Het Muziek Pakket', met cd en muziekwijzer, Nederlandse bew. Hoe maak je een pop-up boek. De pop-upelementen voegen een spannende nieuwe dimensie toe aan elk boek (we willen zeker dat ze schoolboeken hebben). Als je op zoek bent naar een kunst om op te dragen aan kinderen die je kent (of ... 9789047502241 9047502248 Pop-Upboek . breng het lichaam tot leven. Sectietitel: Anatomie Auteur: Hawkins Elizabeth E. HAWKINS; P. BOND - 2009 - Ontdek de geheimen van onze planeet, verken de wonderen van ons zonnestelsel en ervaar hoe groot het heelal is. Dit boek, met al zij… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Top 10 Pop Up Boek voor kinderen, prachtig om cadeau te geven aan anderen of jezelf. Een genot om naar te kijken. Vol 3d vormen, kleuren en details. Pop-upboek ruimte. Geen poot om op te staan. Is Dit Alles? Hotel Sacher. Het absurde idee je nooit meer te zien. Pillen, Praten, Doen. Stikkeloers. Lees die krant. de geschiedeni. Als het maar niet op ons lijkt. Geschiedenissen6 uit de bijbel geb. Ballet workout. Sangre 2 - Sangre | 02 Fesolggio, de onverbiddelijke. Het eerste pop-upboek in de LEGO® geschiedenis bevat 2 verschillende LEGO sprookjes: Roodkapje en Jaap en de bonenstaak. Bouw en beleef jouw eigen verhalen uit 2 klassieke sprookjes opnieuw met dit leuke fantasiespeelgoed. Deze LEGO® Ideas set bevat genoeg stenen om beide sprookjes in de set te bouwen of om je eigen verhaal te bouwen. Term : pop-upboek. Tess woont met haar moeder in een krap appartement. Net genoeg plaats voor hen twee, dus een dier erbij kan zeker niet. En dat is nu net wat Tess het allerliefste zou willen: een huisdier...

INFORMATIE

AUTEUR
Elizabeth Hawkins
DIMENSIE
6,56 MB
BESTANDSNAAM
Pop-upboek ruimte.pdf

OMSCHRIJVING

ï»'De ruimte is een eeuwige bron van fascinatie voor jong en oud. Hoe ziet een planeet er nou echt uit? Zullen we ooit gewoon een retourtje naar de maan kunnen boeken en kunnen koffiedrinken op Mars? Waar is het einde van het heelal en bestaan er echt buitenaardse wezens? Door al deze vragen blijft de ruimte een boeiend deel van ons bestaan. Astronauten genieten aanzien door hun bijzondere werk, dat ook nog eens heel gevaarlijk kan zijn. Daardoor kunnen we nu de wonderen van ons zonne­stelsel aanschouwen en de ingewikkelde samenstelling van ons heelal ervaren.Dit boek biedt een spectaculaire kennismaking met de ruimte, aangevuld met allerlei fascinerende feiten, flapjes, tabjes, kleine boekjes en natuurlijk waanzinnige pop-ups.

Wil je het boek lezen?Pop-upboek ruimte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elizabeth Hawkins. Lezen Pop-upboek ruimte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN