1 Klinische anatomie en embryologie

1 Klinische anatomie en embryologie - H.J. ten Donkelaar | Fthsonline.com

... donorregister per 1 juli 2020. Heeft u nog vragen neem dan telefonisch (antwoord apparaat) of schriftelijk contact met ons op: Amsterdam UMC, locatie AMC Afdeling Medische Biologie, sectie Klinische Anatomie en Embryologie Meibergdreef 15 1105 AZ Amsterdam Tel ... Samenvatting Klinische Anatomie En Embryologie - VU ... ... . 020-5664927 E-mail: [email protected] Koop Klinische anatomie en embryologie (9789035238046) je van Donkelaar, H.J. ten 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) De vierde, herziene druk van ... Vind klinische anatomie en embryologie op Marktplaats ... ... . We raden u aan het boek van 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) De vierde, herziene druk van Klinische anatomie en embryologie is ingrijpend gewijzigd. Verschillende nieuwe medewerkers werden aangetrokken om een aantal hoofdstukken te herzien. De oorspronkelijke hoofdstukken 1 (Inleiding tot de anatomie) en 2 (De orgaanstelsels van het lichaam) zijn tot één, kleiner hoofdstuk 1 (Algemene anatomie) omgewerkt. 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ( set van 2 delen) PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur 1 en 2 klinische anatomie en embryologie ... Noté /5. Retrouvez Klinische Anatomie En Embryologie: Includes Digital Download et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion De vierde, herziene druk van Klinische anatomie en embryologie is ingrijpend gewijzigd. Verschillende nieuwe medewerkers werden aangetrokken om een aantal hoofdstukken te herzien. De oorspronkelijke hoofdstukken 1 (Inleiding tot de anatomie) en 2 (De orgaanstelsels van het lichaam) zijn tot één, kleiner hoofdstuk 1 (Algemene anatomie) omgewerkt. Anatomie en embryologie nemen een centrale plaats in binnen het curriculum geneeskunde. Om inzicht te krijgen in afwijkingen en ziekten van het lichaam is kennis van anatomie en embryologie onmisbaar. Klinische anatomie en embryologie onderscheidt zich door de ruime aandacht voor toepassing van de anatomie, inclusief de neuroanatomie, in de kliniek en door het veelvuldig gebruik van ......

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. ten Donkelaar
DIMENSIE
9,16 MB
BESTANDSNAAM
1 Klinische anatomie en embryologie.pdf

OMSCHRIJVING

In deze derde, herziene druk van Klinische Anatomie en Embryologie is de oorspronkelijke opzet van het leerboek gehandhaafd. Paragrafen zijn geactualiseerd en toegevoegd. Bovendien zijn er vele nieuwe illustraties en enkele nieuwe klinische notities toegevoegd.Geactualiseerd werden onder meer de teksten over het bouwplan van het lichaam en de vroege ontwikkeling van het embryo, over de embryologie en de aangeboren afwijkingen van het hart, de bekkenorganen en de geslachtsorganen. Herschreven is de tekst over de embryologie van het hoofd-halsgebied, inclusief de aangeboren afwijkingen van oog en oor. Nieuw zijn de overzichten van de skeletontwikkeling van arm en been en de paragrafen over de ontwikkeling en de ontwikkelingsstoornissen van het ruggenmerg. Een literatuurlijst en gedetailleerd register completeren deze tweedelige uitgave.Klinische anatomie en embryologie is een compleet studieboek voor studenten geneeskunde, tandheelkunde, biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen. Het sluit uitstekend aan bij de nationale en internationale ontwikkelingen binnen het onderwijs. Ook is het geschikt als naslagwerk voor de praktiserende arts.De twee delen zijn ook als een set verkrijgbaar voor de prijs van 145,00 euro zie ISBN 9789035229013.

Wil je het boek lezen?1 Klinische anatomie en embryologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. ten Donkelaar. Lezen 1 Klinische anatomie en embryologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN