De spionne

De spionne - Jean Echenoz | Fthsonline.com

...ag niet mislukken. Maar dankzij het amateurisme en de ouderwetse praktijken van de geheime dienst faalt de operatie jammerlijk ... Mata Hari - Wikipedia ... . Spionnen speelden een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog. De Duitse geheime dienst Gestapo was zich hier van bewust en spoorde meedogenloos spionnen op om ze vervolgens te vermoorden. De Gestapo had een obsessie met de Amerikaanse Virginia Hall, die zij de bijnaam Artemis gaf. Hall was in Frankrijk toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. De spionne (Hardcover). Constance weet niets van de spionagewerel ... bol.com | De spionne, Jean Echenoz | 9789044536324 | Boeken ... . Hall was in Frankrijk toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. De spionne (Hardcover). Constance weet niets van de spionagewereld als ze wordt geronseld voor een opdracht in Noord-Korea. Maar ze gaat, versiert een... H et "spionagetype in optima forma", zo werd Leonie Brandt door een collega van de naoorlogse Nederlandse inlichtingendienst omschreven. Ze was eigenzinnig, intelligent, creatief en vooral mysterieus. De vergelijking met Mata Hari dient zich al gauw aan, de Nederlandse spionne die in 1917 door een Frans vuurpeloton werd geëxecuteerd op beschuldiging van spionage. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Zaankanter`,`Hercencellen` of `Tsunami`. Ook in de database. Spionne (2) Spionnetje (2) Recent gepuzzeld. keur (38) Volstrekte dwaasheid (2) Hit van U2 (1) ontslag (16) Opstandig zijn (1) rul (20) Algen (2 ... Geschreven bij De spionne. Het boek van een Franse schrijver heeft een prachtig k...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Echenoz
DIMENSIE
10,59 MB
BESTANDSNAAM
De spionne.pdf

OMSCHRIJVING

Constance weet niets van de spionagewereld als ze wordt geronseld voor een opdracht in Noord-Korea. Maar ze gaat, versiert een kaderlid en peutert in de slaapkamer staatsgeheimen van hem los. Het lot van een spionne kan helaas snel keren, en Constance moet het hermetisch afgesloten land zien te ontvluchten. Veel hulp valt daarbij niet te verwachten van de twee slimmeriken die zijn ingehuurd om haar te beschermen.

Wil je het boek lezen?De spionne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Echenoz. Lezen De spionne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN