Ruimten maken voor vier tot twaalf

Ruimten maken voor vier tot twaalf - Ed Hoekstra | Fthsonline.com

... maken voor vier tot twaalf van Ed Hoekstra, Ine van Liempd bij Boekenwereld ... Ruimten maken voor vier tot twaalf jaar | Ruimte ... ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! Ruimten maken voor vier tot twaalf jaar. Over het inrichten van ruimten voor buitenschoolse opvang. Ed Hoekstra en Ine van Liempd (2011). Website: www.ruimtenmaken.nl van Bureau AKTA, met games, praktische hulpmiddelen, informatie en filmpjes. Training ruimten maken. Ruimten maken voor nul tot vier jaar is ontstaan op basis van gedegen onderzoek en jarenlange praktijkervaring en is bedoeld voor pedagogisch medewerkers, locatiemanagers en anderen die betrokken zijn bij de (her)inrichting van een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Het integraal kindcentrum is een verkenning naar een nieuwe organisatie vo ... Boek: Ruimten maken voor vier tot twaalf - Geschreven door ... ... . Het integraal kindcentrum is een verkenning naar een nieuwe organisatie voor kinderen van 0-12 jaar. Steeds meer peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en scholen werken samen op één... 52 Meer informatie: Boek: Ruimten maken voor vier tot twaalf jaar. Over het inrichten van ruimten voor BSO. Websites: ruimtenmaken.nl en akta.nl Contact: Vergelijkbare documenten. AKTA-meter kwaliteit inrichting kindercentrum, 4-12 jaar. Samenvatting Marktonderzoek in Rechte Lijn Samenvatting Praktisch burgerlijk recht uitgediept compleet Bank en verzekeringen - Samenvatting - B&V Samenvatting Boekhouden Samenvatting Leven en leren met kinderen. De groepsruimte als pedagoog. Samenvatting Ruimte maken voor nul tot vier jaar/ Over het inrichten van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen...

INFORMATIE

AUTEUR
Ed Hoekstra
DIMENSIE
5,19 MB
BESTANDSNAAM
Ruimten maken voor vier tot twaalf.pdf

OMSCHRIJVING

Ruimten maken voor vier tot twaalf 1e druk is een boek van Ine van Liempd uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088502217 De inrichting van ruimten voor buitenschoolse opvang speelt een belangrijke rol in de wijze waarop kinderen er hun vrije tijd beleven. Kinderen hebben na een drukke schooldag behoefte aan ontspanning, maar ook aan uitdaging. Ze willen zelf keuzes kunnen maken, ze willen met andere kinderen spelen, maar soms ook alleen zijn. Hoe kun je ruimten voor buitenschoolse opvang zo inrichten dat ze aan de gevarieerde behoeften van de kinderen voldoen, dat ze passen bij hun leeftijd en bij de pedagogische visie en werkwijze van de organisatie? Hoe zorg je ervoor dat die ruimten tegelijkertijd functioneel, veilig, uitdagend, vertrouwd en stimulerend zijn?

Wil je het boek lezen?Ruimten maken voor vier tot twaalf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ed Hoekstra. Lezen Ruimten maken voor vier tot twaalf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN