De Chief Happiness Officer

De Chief Happiness Officer - Elke van Hoof | Fthsonline.com

... medewerkers hun baan als een zinvolle activiteit blijven zien ... Powerseminar 'Chief Happiness Officer in 1 dag!' - Met ... ... . Sigrid van Iersel is verhalenmaker. Ze helpt organisaties en ondernemende professionals om mensen in beweging te brengen met een helder en inspirerend verhaal. [[De chief happiness officer is een knipoog naar de CEO, CFO en COO in het bedrijfsleven. Een bedrijf moet gezond zijn (CEO), de financiën op orde hebben (CFO) en de operatie moet op rolletjes lopen (COO). Een bedrijf draait echter in de eerste plaats niet om financ ... Gelukkige werknemers leiden tot meer winst - de Volkskrant ... . Een bedrijf draait echter in de eerste plaats niet om financiën en operatie, maar om mensen en het is de taak van de onderneming om een omgeving te scheppen waarin competenties en ... DE DRIE CRUCIALE TAKEN VAN DE CHIEF HAPPINESS OFFICER. Er is dus een duidelijke rol weggelegd voor de Chief Happiness Officer. Want net als de CEO, CFO, COO of CTO neemt de CHO een sleutelfunctie in die gegarandeerd tot betere bedrijfsresultaten leidt. De taak van de CHO loopt over drie sporen: De CHO moet - zeker in het begin ... De Chief Happiness Officer is er voor al wie binnen een bedrijf vorm wil geven aan een welzijnsbeleid dat de organisatie helpt groeien. Daarvoor reikt Elke Van Hoof belangrijke inzichten aan, praktische tips, strategieën en oefeningen. Toon meer Toon minder. Reviews. Le chief happiness officer (CHO) a pour mission de favoriser le bien-être au travail et d'améliorer la convivialité au sein de son entreprise.Né aux Etats-Unis (Google, startups), ce nouveau métier se développe peu en peu en France et tend à se professionnaliser. Son objectif en arrière-plan : éviter le turn-over du personnel, améliorer la productivité et l'efficacité, réduire ... Le Chief Happiness Officer aura ainsi à intervenir sur des points stratégiques comme les nouvea...

INFORMATIE

AUTEUR
Elke van Hoof
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De Chief Happiness Officer.pdf

OMSCHRIJVING

WAAROM HEBBEN STEEDS MEER MENSEN EEN BURN-OUT?HOE VOORKOM JE DAT MEDEWERKERS UITVALLEN?HOE MAAK JE VAN WERKPLEZIER EEN BELANGRIJK TARGET?Nog nooit waren er zo veel werknemers voor langere tijd afwezig. Stress, hoge werkdruk en verregaande flexibiliteit eisen hun tol. Bovendien gaan we door de vergrijzing later op pensioen, beseffen we dat gelukkige werknemers voor betere resultaten zorgen en willen steeds meer mensen hun baan als een zinvolle activiteit zien.Dit boek roept daarom een nieuwe functie in het leven: de Chief Happiness Officer. De CHO krijgt de belangrijke taak het welzijn van de medewerkers te bevorderen. Dat doet hij onder meer door afwezigheden grondig in kaart te brengen en door proactief geluk en zingeving te managen.De Chief Happiness Officer is er voor al wie binnen een bedrijf vorm wil geven aan een welzijnsbeleid dat de organisatie helpt groeien. Daarvoor reikt Elke Van Hoof belangrijke inzichten aan, praktische tips, strategieën en oefeningen.

Wil je het boek lezen?De Chief Happiness Officer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elke van Hoof. Lezen De Chief Happiness Officer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN