De kunst van het meebewegen

De kunst van het meebewegen - Rienk Stuive | Fthsonline.com

...een opening. Meebuigen in plaats van (af)breken ... De kunst van het meebewegen, Rene van der Heijden, Rienk ... ... . De kunst van het meebewegen - 'Boodschap van komt luid en duidelijk binnen' De kunst van het meebewegen - 'Veel herkenbaars én verrassends' Rienk Stuive en René van der Heijden hebben zich met De kunst van het meebewegen ten doel gesteld om een praktijkboek over management te schrijven. De kunst van het meebewegen - 'Veel herkenbaars én verrassends' Best gelezen in recensies. recensie. 7 november 2018. Goede leiders zwev ... De kunst van het meebewegen | managementboek met alle ... ... . recensie. 7 november 2018. Goede leiders zweven niet - 'Praktisch, onderbouwd en nuchter' Goede leiders lopen niet achter managementhypes aan maar maken het verschil. Ze schreven samen het handboek De Kunst van het Meebewegen, een verzameling van tweehonderd ongeschreven regels en wetten in de kantoorjungle. Want mensen zijn helemaal niet die rationele, effectieve wezens die we graag lijken te zijn. Eigenlijk lopen we op kantoor nog net zo rond als op de savanne duizenden jaren geleden. Vers van de pers; Contact; Webshop; Aanleverspecificaties; Offerte aanvragen; 073 534 07 00; Boek De kunst van het meebewegen. Getagged in: Boeken scodix. Terug naar overzicht. Gerelateerd. Scodixwaaier. Scodix Inspiratiebox. Geefmomenten Tintelingen. Boek De Kapitein. Boek Beleef. Boek 50 jaar Machinefabriek Verhoeven....

INFORMATIE

AUTEUR
Rienk Stuive
DIMENSIE
4,47 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het meebewegen.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek dat je helpt om alle ongeschreven wetten en regels in organisaties te doorgrondenWorstel jij weleens met het feit dat die hufterige collega meer verdient dan jij? Waarom is het handig om terloops namen te laten vallen? Vraag jij je weleens af waarom aardig zijn in organisaties niet effectief is? En waarom volgt iedereen toch altijd klakkeloos de leider? De antwoorden opdeze en vele andere vragen zullen je helpen om organisaties beter te begrijpen. Want de moderne kantoortuinen zijn op het gebied van gekonkel, roddel en achterklap voor velen moeilijk te doorgronden. Dit handorakel helpt je in 188 lemma's om de belangrijkste ongeschreven wetten enregels in organisaties te ontrafelen.

Wil je het boek lezen?De kunst van het meebewegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rienk Stuive. Lezen De kunst van het meebewegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN