De Meester Van Petersburg

De Meester Van Petersburg - J.M. Coetzee | Fthsonline.com

...n Petersburg, geschreven door J.M. Coetzee, koopt u bij Boeken ... De dans van de pen - De Groene Amsterdammer ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De meester van Petersburg. J.M. Coetzee. ISBN: 9789059361317: Bindwijze: Gebonden: Datum: 10-10-2006: Omvang: 256 : Prijs: €20.99,-BOEK BESTELLEN. Het is ook een ontroerend verslag van de pijn die een vader ervaart als hij zijn zoon moet missen. De meester van Petersburg van J.M. Coetzee. Hardcover. Vertaalde literatuur. Altijd tot 12% naar het goe ... bol.com | De meester van petersburg, J.M. Coetzee ... ... . Hardcover. Vertaalde literatuur. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. De meester van Petersburg direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De meester van Petersburg: Amazon.es: J. M. Coetzee, Frans Van Der Wiel: Libros en idiomas extranjeros De meester van Petersburg is een subtiele, krachtige, schitterend geschreven persoonlijke getuigenis.Recensie(s)Vanuit Dresden, waar hij in ballingschap leeft, keert de Russische schrijver Dostojevski in 1869 terug naar St. Petersburg na de plotselinge dood van zijn stiefzoon, die daar studeerde....

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Coetzee
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
De Meester Van Petersburg.pdf

OMSCHRIJVING

De meester is Dostojevski, die in 1869 in het geheim terugkeert naar Sint - Petersburg. In deze roman verweeft Coetzee subtiel bekende feiten en fictie. Daarnaast is het een ontroerend verslag van de pijnlijke verwerking door een vader van de dood van een zoon: een scherpe, welbespraakte kritiek van het menselijk lot. De meester van Petersburg is een subtiele, krachtige, schitterend geschreven persoonlijke getuigenis.

Wil je het boek lezen?De Meester Van Petersburg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Coetzee. Lezen De Meester Van Petersburg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN