De Trilogie van Ur - De Trilogie van Ur / 1, 2 en 3

De Trilogie van Ur - De Trilogie van Ur / 1, 2 en 3 - Grazia Hattem-Le Clercq | Fthsonline.com

...rt drie van zijn beste konijnen naar de andere koloniën om ze te waarschuwen ... Boek: De Trilogie van Ur - Geschreven door Grazia Hattem ... ... . De eerste kolonie die ze bezoeken is Fur. Het volk van Fur wordt geleid door een wrede en gemene kon De Trilogie van Ur Deel 1 ... dat er aan de onderkant van Ur geen vijand rondloopt zal ik rekening moeten houden met het ergste. Onze kinderen hebben drie jaar de tijd gehad om een nieuwe kolonie te stichten. ... kasteel boven de grond en dan kan ik over het land uitkijken en van de zon genieten.' Een trilogie is een werk dat bestaat uit drie delen die achter elkaar geno ... De Trilogie van Ur Deel 1, Deel 2 en Deel 3 door Grazia ... ... .' Een trilogie is een werk dat bestaat uit drie delen die achter elkaar genoten kunnen worden.. Voorbeelden: filmtrilogie (bijvoorbeeld Trois couleurs: Bleu/Blanc/Rouge, van Krzysztof Kieślowski); literaire trilogie (bijvoorbeeld Lord of the Rings van J.R.R. Tolkien en Roemers drieling van Astrid Roemer); muzikale trilogie (bijvoorbeeld Trionfi van Carl Orff); In het Nederlands wordt het begrip ... Bestel De Trilogie van Ur Deel 1 & Deel 2 Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Julian may - jack (trilogie van het galactisch bestel deel 1) (ex.2)(het spectrum)isbn 90274291382e druk 1998507 pp paperback(in ongelezen staat!)staat van het boek: 9.0de lyl...

INFORMATIE

AUTEUR
Grazia Hattem-Le Clercq
DIMENSIE
12,3 MB
BESTANDSNAAM
De Trilogie van Ur - De Trilogie van Ur / 1, 2 en 3.pdf

OMSCHRIJVING

Er is een ruimteschip aan de onderkant van Planeet Ur geland. Kokkie, Wifi en Barry gaan op reis om de bewoners van Ur tewaarschuwen. Aangekomen in Fur, worden ze door de boosaardige koningin gevangen genomen en aan het werk gezet. Samen met het verzet van Fur, bedenken ze een plan om het terreurbewind van de koningin te beëindigen. Maar voor het zover is...Kokkie en Wifi zijn in Blur, om de Blurianen te waarschuwen voor de aliens. Wachtend op de koning besluiten ze om een hapje te gaan eten. In het restaurant hoort Wifi dat ze van plan zijn om "die twee uit Ur" te laten verdwijnen! Lukt het ze om uit handen te blijven van de illegale worteltjeshandelaar? Wat speelt er op de onderkant van planeet Ur? En waarom hebben ze op de onderkant toch zoveel worteltjes nodig?De worteltjeshandel is gestopt, maar nu beginnen de problemen pas echt. De zandmonsters vallen aan en er dreigt oorlog. Jim en Lola vernielen de satelliet en Langhaar kan niemand meer bereiken. Als de ruimteschepen niet de onder-, maar de bovenkant van Ur aanvallen en ook de stroom nog eens uitvalt, is de chaos compleet. Samen met familie en vrienden doet Langhaar er alles aan om de bevolking van Ur te redden.

Wil je het boek lezen?De Trilogie van Ur - De Trilogie van Ur / 1, 2 en 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Grazia Hattem-Le Clercq. Lezen De Trilogie van Ur - De Trilogie van Ur / 1, 2 en 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN