Klein maar fijn

Klein maar fijn - Marieke Langenberg | Fthsonline.com

...derbureau Klein, maar Fijn! I k zal eerst iets over mezelf vertellen ... Klein maar fijn: 7 x binnenkijken bij superleuke mini ... ... .. Ik ben Gaby Zwartjes, getrouwd met Patrick en moeder van 3 kinderen. Ik ben op mijn 18e begonnen in de leukste broodjeszaak van Amsterdam; Prinsheerlijk. In de derde editie van Klein Maar Fijn staat de tuin centraal. Van bloemen en bomen in bloei tot kruiden en groenten van het seizoen, de tuin brengt ons zoveel plezier! Met een paar handgemaakte accessoires uit deze Klein Maar Fijn heb je het heerlijke gevoel van de tuin niet alleen buiten, maar haal je het ook naar binnen. Kamperen op een kleine camping in Nederland: een afwisselende vaka ... Klein maar fijn ... . Kamperen op een kleine camping in Nederland: een afwisselende vakantie in de natuur Veel kampeerders weten dat het fijn kamperen is op een kleine natuurcamping op de Veluwe. Ook de kleine campings in Zeeland, aan de Noordzeekust en op de Waddeneilanden zijn populair. Maar Nederland kent nog zoveel andere onontdekte plekjes! Klein maar fijn: vijf dingen die je dacht toen je als kind de allerkleinste was op school. De kleinste van de klas, iedereen weet wie je bent. Misschien niet eens bij naam maar 'die kleine' zegt al genoeg. Deze dingen spookten door jouw hoofd als klein meisje en nu kun je ze door vertellen aan je kinderen. Surinaams Eethuis 'Klein maar fijn' Beste klanten, In verband met...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke Langenberg
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
Klein maar fijn.pdf

OMSCHRIJVING

Klein maar fijn 1e druk is een boek van Marieke Langenberg uitgegeven bij Boekenbent, Uitgeverij. ISBN 9789462038950 Over kleinschaligheid en werkgelukDe laatste jaren is er op allerlei terreinen veel aandacht voor kleinschaligheid;kleinschaligheid is in, hot & hip. Hoe is die toenemende populariteit ontstaan? Hoe gelukkig worden we van kleinschaligheid en wat vraagt het van ons om kleinschalig te werken? In dit boek neemt Marieke Langenberg de begrippen kleinschaligheid en werkgeluk onder de loep en gaat op zoek naar verbanden tussen deze twee. Op welkemanieren kan, door werk kleinschalig te organiseren, ons werkgeluk worden bevorderd?Marieke Langenberg is sinds 2002 eigenaar van Advies in Verandering, adviesbureauvoor loopbaan- en organisatieverandering en werkzaam als loopbaan- en managementcoach/trainer. Zij houdt zich bezig met (samen-)werken, communicatie en arbeidsmarkt en kijkt vanuit een HRM- en bedrijfskundig perspectief naar werkgerelateerde verandervragen.Voordat zij koos voor kleinschalig ondernemerschap werkte zij o.a. bij Vedior, Zozijn, Tempo-Team, BCR en Rabobank. Overigens is zij slechts 1.54 m lang. Klein dus, maar fijn.

Wil je het boek lezen?Klein maar fijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke Langenberg. Lezen Klein maar fijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN