De herontdekking van de tijd

De herontdekking van de tijd - Michel Vandendriessche | Fthsonline.com

...We drammen maar door, ook in onze vrije tijd ... De herontdekking van het leven - Uitgeverij Samsara ... .Is dit een individueel probleem, een maatschappelijk probleem, of beide? En vooral: wat kunnen we er aan doen?14 vooraanstaande auteurs beantwoorden de vraag ... De herontdekking van de tijd 13 denkers over vandaag en morgen Michel Vandendriessche. Nederlands | Paperback € 20,99 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf ... De herontdekking van de tijd door Michel Vandendriessche ... ... . Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20 Onze winkels ... DE HERONTDEKKING VAN DE PADDENSTOEL. ... Deze uitspraak bood een tijd lang de mogelijkheid om verse paddenstoelen te verkopen. Verse paddenstoelen vallen niet onder de Opium wet, zo gauw ze gedroogd worden vielen ze er wel onder. Drogen is in feite bewerken en dat is dan verboden. De herontdekking van het verzwolgen Noordzee-land. ... visserij-ondernemer en in zijn vrije tijd zee-paleontoloog, ... die op het strand van de Maasvlakte al meer dan 130 versteende hyenakeutels vond. De herontdekking van de tijd | ISBN 9789401444361 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Vandendriessche
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
De herontdekking van de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

De herontdekking van de tijd 1e druk is een boek van Michel Vandendriessche uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401444361 ?'Druk druk druk' is zowat het meest voorkomende antwoord op de vraag 'Hoe gaat het met jou?' Tijd bepaalt ons leven. Maar we zijn de grip op tijd kwijt geraakt. We drammen maar door, ook in onze vrije tijd.Is dit een individueel probleem, een maatschappelijk probleem, of beide? En vooral: wat kunnen we er aan doen?14 vooraanstaande auteurs beantwoorden de vraag vanuit hun eigen invalshoek: historisch, economisch, filosofisch, antropologisch, psychiatrisch, gender, arbeid, gezin, welzijn, de toekomst, ...Resultaat is een positieve zoektocht en een warme benadering met een groot hart voor vrije tijd.

Wil je het boek lezen?De herontdekking van de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Vandendriessche. Lezen De herontdekking van de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN