Emma Carow 2 - Hoe mooi je bent

Emma Carow 2 - Hoe mooi je bent - Ule Hansen | Fthsonline.com

...eniale profiler Emma Carow in Berlijn op een zenuwslopende zaak gezet ... Hoe mooi je bent (POD) - bibliotheek.nl ... . Wanneer de Poolse politie drie raadselachtige brieven in het Duits ontvangt met onder andere de noodkreet "Help me alsjeblieft, hij zegt dat hij me in stukken zal scheuren', en nog erger, wordt de Berlijnse politie om hulp gevraagd. Geschreven bij Emma Carow 2 - Hoe mooi je bent. Astrid Ule, een van de twee auteurs van die achter het pseudoniem Ule Hansen schuilgaat, studeerde etnologie omdat ze de mens en de dingen die hij doet wilde begrijpen. In Hoe mooi je bent, de tweede thriller van Ule Hansen na Negendode ... Boek: Hoe mooi je bent - Geschreven door Ule Hansen ... . In Hoe mooi je bent, de tweede thriller van Ule Hansen na Negendoder, wordt de geniale profiler Emma Carow in Berlijn op een zenuwslopende zaak gezet. Wanneer de Poolse politie drie raadselachtige brieven in het Duits ontvangt met onder andere de noodkreet "Help me alsjeblieft, hij zegt dat hij me in stukken zal scheuren', en nog erger, wordt de Berlijnse politie om hulp gevraagd. Hoe mooi je bent. Wanneer de Poolse politie drie raadselachtige brieven...

INFORMATIE

AUTEUR
Ule Hansen
DIMENSIE
6,51 MB
BESTANDSNAAM
Emma Carow 2 - Hoe mooi je bent.pdf

OMSCHRIJVING

In Hoe mooi je bent, de tweede thriller van Ule Hansen na Negendoder, wordt de geniale profiler Emma Carow in Berlijn op een zenuwslopende zaak gezet. In Hoe mooi je bent, de tweede thriller van Ule Hansen na Negendoder, wordt de geniale profiler Emma Carow in Berlijn op een zenuwslopende zaak gezet.Wanneer de Poolse politie drie raadselachtige brieven in het Duits ontvangt met onder andere de noodkreet "Help me alsjeblieft, hij zegt dat hij me in stukken zal scheuren', en nog erger, wordt de Berlijnse politie om hulp gevraagd. Wordt er nu echt iemand onder wrede omstandigheden vastgehouden of zijn deze brieven een slechte grap? De zaak belandt op het bureau van profiler Emma Carow, bekend om haar ingenieuze analyses. Tijdens het oplossen van de puzzel wordt ze geconfronteerd met een ernstig gestoorde dader, die haar steeds een stap voor blijft. Raadselachtige brieven, gruwelijke ontdekkingen, en een diep gestoorde dader: deze tweede thriller van Ule Hansen lost de belofte van het eerste deel volledig in!

Wil je het boek lezen?Emma Carow 2 - Hoe mooi je bent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ule Hansen. Lezen Emma Carow 2 - Hoe mooi je bent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN