Touwtje springen met oma

Touwtje springen met oma - Amber Ten Brink | Fthsonline.com

...rte tijd veel calorieën verbranden, dat is in het kort dus wat je met touwtje springen bereikt ... Touwtje springen met oma | Boek.be ... . Ideaal, met andere woorden, voor wie overtollig vet kwijt probeert te raken! Door regelmatig touwtje te springen, creëer je immers sneller een negatieve energiebalans, zodat je vet gaat verbranden. Touwtje springen met oma van Amber ten Brink (boek, paperback, ISBN 9789044131673). Over het boek: De oma van Sofie woont in een woonzorgcentrum en heeft dementie. Mensen met dementie vergeten... This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Que ... Touwtje springen met oma | mijn-bsl ... . Mensen met dementie vergeten... This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue De oma van Sofie woont in een woonzorgcentrum en heeft dementie. Mensen met dementie vergeten veel dingen en doen soms een beetje gek. De oma van Sofie bijvoorbeeld vergeet dat ze al gegeten heeft en wordt dan heel boos. Of ze danst midden in de nacht vrolijk door haar kamer. Sofie en haar mama bezoeken … 001.003. Touwtje springen met oma / Amber ten Brink Lees verder » Get this from a library! Touwtje springen met oma. [Amber ten Brink; Hilde Lamers] -- De oma van Sofie, die in een woonzorgcentrum woont, heeft dementie. Soms vergeet ze dingen of doet ze een beetje gek, maar er zijn ook leuke momenten. Prentenboek met grove schilderingen in kleur ... Touwtje springen is een van de meest effectieve methoden om af te vallen. Bovendien maak je hier je lijf sterk en fit mee. Met het touwtje springen schema weet je precies hoe vaak en hoe lang je deze sport op de meest effectieve manier beoefent....

INFORMATIE

AUTEUR
Amber Ten Brink
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
Touwtje springen met oma.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boek:De oma van Sofie woont in een woonzorgcentrum en heeft dementie. Mensen met dementie vergeten veel dingen en doen soms een beetje gek. De oma van Sofie bijvoorbeeld vergeet dat ze al gegeten heeft en wordt dan heel boos. Of ze danst midden in de nacht vrolijk door haar kamer.Sofie en haar mama bezoeken oma elke week. Soms gaat het niet goed met oma en begrijpt Sofie niet wat er gebeurt. Ook haar mama wordt er verdrietig van. Maar oma heeft ook goede momenten, dan gaan ze samen touwtje springen en doen ze allerlei leuke dingen. Oma kan de juiste woorden niet meer vinden, maar ze laat wel merken dat ze het fijn vindt om bezoek en liefdevolle aandacht te krijgen.In een weblink bij het boek wordt dieper ingegaan op de vele uitdagingen die we tegenkomen in het omgaan met een persoon met dementie. Dementie is een problematiek die voor kinderen moeilijk te begrijpen is. Dit prentenboek wil een praktisch instrument zijn om kinderen op gepaste wijze te informeren en te begeleiden.Over de auteur(s):Amber ten Brink voltooide de opleiding vrije grafiek aan de Academie van Antwerpen. Daarnaast is ze zorgkundige van opleiding. Na jaren ervaring in de zorg bij bejaarden werkt ze nu als activiteitenbegeleider in het WZC Heilig Hart in Grimbergen.

Wil je het boek lezen?Touwtje springen met oma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amber Ten Brink. Lezen Touwtje springen met oma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN