DE VOETAFDRUK ECONOMIE

DE VOETAFDRUK ECONOMIE - Alias Pyrrho | Fthsonline.com

...een actuele aanvulling op: EUNOMIA Een humane economie en democratie ... Over bevolking, een eerlijke economie en rechtvaardige ... ... . (2015) Van Kapitalisme naar een duurzame economie.(2015) Een Nieuwe economie. (2017) Waarom de wereld toe is aan een ander economisch systeem. (2018) De meeste zekerheid is er over de ontwikkeling van de economie: die zal langdurig negatief geraakt worden. Voor onze voetafdruk betekent dat twee dingen. Allereerst is te verwachten dat de inkomens gemiddeld zullen dalen en daarmee ook de consumptie, waardoor de voetafdruk kleiner zal worden. 'DE VOETAFDRUK ECONOMIE, Een superkwaliteit van leven.' door Alias ... Nederlandse economie steeds groener - CBS ... . 'DE VOETAFDRUK ECONOMIE, Een superkwaliteit van leven.' door Alias Pyrrho - Onze prijs: €20,07 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De voetafdruk economie is een actuele aanvulling op: EUNOMIA Een humane economie en democratie. (2015) Van Kapitalisme naar een duurzame economie.(2015) Een Nieuwe economie. (2017) Waarom de wereld toe is aan een ander economisch systeem. (2018) De voetafdruk economie is een actuele aanvulling op: EUNOMIA Een humane economie en democratie. (2015) Van Kapitalisme naar een duurzame economie.(2015) Een Nieuwe economie. (2017) Waarom de wereld toe is aan een ander economisch systeem. (2018) Een regeneratieve economie ofwel een voetafdruk economie is het onvermijdelijke alternatief. I...

INFORMATIE

AUTEUR
Alias Pyrrho
DIMENSIE
7,77 MB
BESTANDSNAAM
DE VOETAFDRUK ECONOMIE.pdf

OMSCHRIJVING

In dit actuele pamflet van maar honderd pagina's wordt duidelijk hoe hard de botsing van economische groei op het milieu zal aankomen. Maar de groeiende markteconomie voert een achterhoedegevecht tegen het klimaat, de voetafdruk en de milieuvervuiling. Door de opwarming van de aarde verandert het perspectief op de toekomst dramatisch. De jeugd komt massaal in opstand om hun toekomst veilig te stellen, maar bij de elite draait het maar om een ding: geld! Boeren en vissers zitten klem in hun investeringen om hun export te realiseren. Hoe een catastrofe te ontkomen? Een regeneratieve economie ofwel een voetafdruk economie is het onvermijdelijke alternatief. Import en export moeten eraan geloven door een zelfvoorzienende economie die inherent duurzaam is. Met een vernieuwde democratie en economie belooft dit een superkwaliteit van leven op een leefbare planeet waarop de biodiversiteit kan worden gerespecteerd.De voetafdruk economie is een actuele aanvulling op: EUNOMIA Een humane economie en democratie. (2015) Van Kapitalisme naar een duurzame economie.(2015) Een Nieuwe economie. (2017) Waarom de wereld toe is aan een ander economisch systeem. (2018)

Wil je het boek lezen?DE VOETAFDRUK ECONOMIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alias Pyrrho. Lezen DE VOETAFDRUK ECONOMIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN