Hartendiefjes 2 - Het verdriet van de vissers

Hartendiefjes 2 - Het verdriet van de vissers - Bjorn Peeters | Fthsonline.com

...(#4). Pink tranen weg tijdens de avonturen van Anaïs en Ninette in De Italiaanse ... Het verdriet van de vissers van Bjorn Peeters | Boek en ... ... ... Beleef samen met de meisjes een doldwaas avontuur aan de kust in Het Verdriet Van De Vissers (#2). Ontdek het geheim van een zonderlinge dame in Het Mysterie Van De Eenzame Vrouw (#3). Volg Paulette en Noella tijdens hun eerste eigen opdracht in De Japanse Bakker (#4). Pink tranen weg tijdens de avonturen van Anaïs en Ninette in De Italiaanse ... The NOOK Book (eBook) of the Het Verdriet Van De Vissers (Hartendiefjes, #2) b ... Het verdriet van de vissers eBook di Björn Peeters ... ... ... The NOOK Book (eBook) of the Het Verdriet Van De Vissers (Hartendiefjes, #2) by Bjorn Peeters at Barnes & Noble. FREE Shipping on $35 or more! Due to COVID-19, orders may be delayed. Het verdriet van de vissers | ISBN 9789492638021 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Beleef samen met de meisjes een doldwaas avontuur aan de kust in Het Verdriet Van De Vissers (#2). Ontdek het geheim van een zonderlinge dame in Het Mysterie Van De Eenzame Vrouw (#3). Volg Paulette en Noella tijdens hun eerste eigen opdracht in De Japanse Bakker (#4). Pink tranen weg tijdens de avonturen van Anaïs en Ninette in De Italiaanse ... Het verdriet van de vissers. Björn Peeters. Prijs: € 20,00 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Nee: Bindwijze: Boek, Paperback (30-05-2017) Genre: Fictie 13 - 15 jaar: Boekenliefde.nl: Het verdriet van de vissers op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie: Het verdriet van de vissers Bjorn Peeters 2018-04-26T07:30:39+00:00. ... liever niet, want eigenlijk zijn ze in het oude stadje om van een welverdiende vakantie te genieten. Maar misschien hebben ze wel even tijd, tussen het strandplezier door. HARTENDIEFJES is de perfecte reeks voor lezers die van gezellige mysteries houden. Beleef samen met de meisjes een doldwaas avontuur aan de kust in Het Verdriet Van De Vissers (#2). Ontdek het geheim van een zonderlinge dame in Het Mysterie Van De Eenzame Vrouw (#3). Volg Paulette en Noella tijdens hun eerste eigen opdracht in De Japanse Bakker (#4). Pink tranen weg tijdens de avonturen van Anaïs en Ninette in De Italiaanse ... Koop nu Het verdriet van de vissers van Björn Peeters bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Hartendiefjes. Werken. De Italiaanse prinses ... Het verdriet van de vissers . Op zoek naar Ariadne . Tiny gaat op vakantie . Personen Björn Peeters. NUR Codes (sub) 280 Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen, 340 Populaire fiction algemeen, 330 Spannende boeken algemeen, 350 Fictie overig algemeen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bjorn Peeters
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
Hartendiefjes 2 - Het verdriet van de vissers.pdf

OMSCHRIJVING

Een vissersstadje aan de Franse kust. Perfect voor een kalme vakantie! Maar schijn bedriegt. Een oud conflict dreigt helemaal uit de hand te lopen. Een zaak voor Flore en haar HARTENDIEFJES! Nu ja, liever niet, want eigenlijk zijn ze in het oude stadje om van een welverdiende vakantie te genieten. Maar misschien hebben ze wel even tijd, tussen het strandplezier door. HARTENDIEFJES is de perfecte reeks voor lezers die van gezellige mysteries houden. De boeken in deze reeks van internationaal gepubliceerd auteur PEETERS BJORN, combineren mysterie met avontuur en humor, en zijn doordrongen van een gezellige warmte.

Wil je het boek lezen?Hartendiefjes 2 - Het verdriet van de vissers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bjorn Peeters. Lezen Hartendiefjes 2 - Het verdriet van de vissers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN