Ik was nooit in Isfahaan

Ik was nooit in Isfahaan - Tommy Wieringa | Fthsonline.com

...naam in de Nederlandse letteren ves... Isfahan of Esfahan (Perzisch: اصفهان) is een stad in Iran met 1,8 miljoen inwoners (2011) en is daarmee de op twee na grootste stad van Iran ... Ik was nooit in Isfahaan door Tommy Wieringa | Scholieren.com ... . De stad ligt ongeveer 340 km ten zuiden van Teheran.Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Isfahan.. De stad ligt in een oase op het hoogland van Iran, aan de noordoever van de Zayandeh Hij is nieuwsgierig naar dit boek en leest over mijn schouders mee. Nu krijg ik een dollar van hem.' Als je nog geen boekenweekgeschenk hebt is dit boek een aanrader om er een gratis te krijgen. Coen Peppelenbos. Tommy Wieringa - Ik was nooit in Isfah ... Recensie: Ik was nooit in Isfahaan 📖 De Leesclub van Alles ... . Nu krijg ik een dollar van hem.' Als je nog geen boekenweekgeschenk hebt is dit boek een aanrader om er een gratis te krijgen. Coen Peppelenbos. Tommy Wieringa - Ik was nooit in Isfahaan. De Bezige Bij, Amsterdam, 208 blz. € 17,90. Verscheen op Literair Nederland, 16 ... Vandaar dat ik naast het Boekenweekgeschenk van de kale schrijver met nog twee titels van zijn hand uit de winkel liep. Ga niet naar zee heb ik een tijdje terug al besproken, nu is het de beurt aan de bundel Ik was nooit in Isfahaan. De verhalenbundel Ik was nooit in Isfahaan is het resultaat van de vele reizen die Wieringa sinds 1990 gemaakt heeft. Vanaf het moment dat hij in 1998 voor Rails het traject Djibouti-Ethiopië aflegde is hij zijn ervaringen ook op papier gaan zetten. In zijn Verhalen, ... Read "Ik was nooit in Isfahaan reisverhalen" by Tommy Wieringa available from Rakuten Kobo. Na het succes van Joe Speedboot, de roman waarmee Tommy Wieringa als een komeet zijn naam in de Nederlandse letteren ves... Ik was nooit in Isfahaan. Na het succes van Joe Speedboot, de roman waarmee Tommy Wieringa als een komeet zijn naam in de Nederlandse letteren vestigde, nu een bundeling literaire reisverhalen over de meest uiteenlopende plekken op de wereld. De stilist in Wieringa is op zijn best als hij onbekommerd mag verhalen van vreemde gebieden en personen, dat blijkt eens te meer uit de verhalen over de ... Ik was nooit in Isfahaan. Uitgever De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2006 ISBN 9023418689 Kenmerken 207 pagina's, 20 cm. Recensies. We hebben 8 recensie(s) voor je gevonden op LiteRom.nl. Je kunt LiteRom bekijken via de computers in je lokale Biblio­theek. Met je biblio­the...

INFORMATIE

AUTEUR
Tommy Wieringa
DIMENSIE
6,69 MB
BESTANDSNAAM
Ik was nooit in Isfahaan.pdf

OMSCHRIJVING

Na het succes van Joe Speedboot, de roman waarmee Tommy Wieringa als een komeet zijn naam in de Nederlandse letteren vestigde, nu een bundeling literaire reisverhalen over de meest uiteenlopende plekken op de wereld.De stilist in Wieringa is op zijn best als hij onbekommerd mag verhalen van vreemde gebieden en personen, dat blijkt eens te meer uit de verhalen over de meest avontuurlijke reizen. Deze verhalen, waaruit Wieringa vaak met veel succes voorleest, liggen aan de basis van zijn schrijverschap. We vergezellen de schrijver naar bekende en onbekende gebieden in de Caribische eilanden, Azië en Afrika. Maar ook naar Frankrijk, waar de schrijver een geliefde wil vergeten. Uit alle verschillende werelden en continenten komen de verhalen als bedoeïnen af op de geboren verteller en stilist die Wieringa is. De Sodade heeft een groot, warm lichaam en knort als een Russische grootmoeder in een bedstee, het is maar een van de vele vrolijke en originele vergelijkingen die dit boek rijk is. Dat leidt tot avontuurlijk en begeesterd proza, soms met een filosofische pendant zoals in de beste reisverhalen van Cees Nooteboom, soms met de emphatie van iemand als Lieve Joris, maar altijd met de kracht en het plezier van Tommy Wieringa zelf.

Wil je het boek lezen?Ik was nooit in Isfahaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tommy Wieringa. Lezen Ik was nooit in Isfahaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN