Katherine Carlyle

Katherine Carlyle - rupert thomson | Fthsonline.com

... boek is de naam van het hoofdpersonage, Katherine Carlyle ... Katherine Carlyle by Rupert Thomson review - swift ... ... . Katherine, ook wel Kit genoemd, is ontstaan door ivf, maar voordat ze in haar moeder geplaatst werd, is ze jaren ingevroren geweest. Wanneer Katherine 19 is, is haar moeder overleden en is haar vader, voor zijn beroep als journalist, vrijwel continu weg. Katherine Carlyle ontstaat via ivf. Na een bevriezing van negen jaar komt ze via natuurlijke geboorte ter wereld. Ze groeit op in een liefdevol gezin, maar toch lijkt een ... Katherine Carlyle° - Rupert Thomson (2015) - BoekMeter.nl ... . Ze groeit op in een liefdevol gezin, maar toch lijkt een herinnering aan haar ontstaan haar te achtervolgen.Op negentienjarige leeftijd voelt Katherine zich hopeloos verlaten. Katherine Carlyle - Rupert Thomson Ontroerend emotionele roman. Katherine Carlyle voelt zich verloren. Na een bevriezing van acht jaar is ze als ivf-kind geboren. Nu is haar moeder aan kanker overleden en is de band met haar vader afstandelijk. Vlak voor het begin van haar studententijd neemt Katherine het besluit om te verdwijnen. "Katherine Carlyle is a masterpiece." —Philip Pullman, best-selling author of the His Dark Materials trilogy "[T]his road trip through a snow dome of mesmeric hallucinations is Thomson at his best." —Richard Flanagan, author of The Narrow Road to the Deep North, winner of the 2015 Man Booker Prize Katherine Carlyle is Rupert Thomson's breakthrough novel....

INFORMATIE

AUTEUR
rupert thomson
DIMENSIE
8,20 MB
BESTANDSNAAM
Katherine Carlyle.pdf

OMSCHRIJVING

Eind jaren tachtig, wetenschappelijk onderzoek maakt grote ontwikkelingen door. Katherine Carlyle ontstaat via ivf. Na een bevriezing van negen jaar komt ze via natuurlijke geboorte ter wereld. Ze groeit op in een liefdevol gezin, maar toch lijkt een herinnering aan haar ontstaan haar te achtervolgen.Op negentienjarige leeftijd voelt Katherine zich hopeloos verlaten. Haar moeder is aan kanker overleden en de band met haar hardwerkende vader is afstandelijk. Een paar dagen voor de start van haar studententijd aan Oxford neemt Katherine een resoluut besluit. Ze wist haar computer, gooit haartelefoon in het water en verdwijnt spoorloos.Wat begint als een ondoordachte, gevaarlijke reis, begint steeds meer te lijken op een ontdekkingstochtom uit te vinden hoe groot haar vaders liefde voor haar is. Het is haar kans af te rekenen met het koele gevoel dat Katherine al een leven lang achtervolgt.Katherine Carlyle is een emotionele roman over onvoorwaardelijke liefde tussen ouders en kinderen enover uitvinden wie je bent en wat je wil.

Wil je het boek lezen?Katherine Carlyle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur rupert thomson. Lezen Katherine Carlyle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN