Larousse wijnencyclopedie

Larousse wijnencyclopedie - Larousse Team | Fthsonline.com

...nnen werk om een keuze te maken of om u te oriënteren ... Larousse wijnencyclopedie door Larousse (Boek ... ... . Geen enkel ander boek ter wereld ... Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. DE OORSPRONG VAN WIJN. 23. De druivenrassen uit Nieuw-Zeeland In Nieuw-Zeeland werden de kruisingen die tot de jaren zestig de boventoon voerden ... Larousse wijnencyclopedie. 15 15 x gezien 1 1 x bewaard sinds 02 mei '20, 06:45. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 5,00. Levering Ophalen of Verzenden Verzendkosten € 6,75 ... Larousse wijnencyclopedie | Uitgeverij Lannoo ... . Levering Ophalen of Verzenden Verzendkosten € 6,75 Verzendmethode PostNL. Volg zending met Track & Trace; Veilig, snel en vertrouwd versturen ... Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. DE WIJNONTWIKKELINGEN Eeuwenlang probeerden de wijnbouwers en -handelaren te voldoen aan de vraag naar gewone wijnen voor dagelijks gebruik. Larousse wijnencyclopedie. Inkijkexemplaar Larousse wijnencyclopedie Franse en wereldwijnen - Ontdekken, kiezen, proeven en bewaren Larousse. Hardback / gebonden | Nederlands Geef dit product als eerste een beoordeling. Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd. Op voorraad in onze ... Larousse wijnencyclopedie - Larousse - Hardcover. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. DE OORSPRONG VAN WIJN. 21 > Het inladen van vaten wijn op de kades van de haven van Bordeaux (circa 1890). Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. DE OORSPRONG VAN WIJN. Een wijnstok moet flink lijden om een goede wijn op te leveren. Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. 28. ONTDEKKING VAN DE WIJNGAARD EN WIJN > In Châteauneuf-du-Pape vergemakkelijken de ronde keien de drainage van de grond. Éditions Larousse is de gekende Franse uitgeverij gespecialiseerd in naslagwerken en uitgebreide kookboeken. Wijnencyclopedie van Larousse. Larousse wijn encylopedie. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 2,50 22 apr. '20. Westerbork 22 apr. '20. olden Westerbork. Kleine Larousse in woord en beeld. Encyclopedisch woordenboek met 1600 pagina's, 118.000 Trefwoorden, 5000 illustraties, 110 kaarten in kleur enz. Enz. - 1977 - Larousse wijnencyclopedie € 45.99 Ontdek de wijn en de wijngaarden, leer kiezen, bewaren en proeven, bezoek de beroemdste wijngaarden ter wereld.Meer dan 700 foto's, een handige tabel met wijnjaren, 40 land- en streekkaarten, 240 fiches over wijnstreken en wereldwijnen, 60 portretten van de grootste wijndomeinen....

INFORMATIE

AUTEUR
Larousse Team
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
Larousse wijnencyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Le nouveau Larousse du Vin est arrivé!De ontdekking van de wijngaard en wijn - De verschillende druivenrassen - De domeinen en hun karakteristieken - De productie van wijn en vinificatiemethoden Wijn kiezen, bewaren en proeven - Het etiket ontcijferen - Een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden - Een wijnkelder beheren - De juiste wijn met een gerecht combineren - Wijn proeven De wijngaarden van de wereld - De verschillende regio's in Frankrijk, maar ook in andere Europese landen, de Verenigde Staten en Canada, Latijns-Amerika en niet te vergeten Zuid- Afrika, Australië en het Aziatische continent... - 37 kaarten van wijnlanden en -regio's - 246 overzichten van de wijnregio's en de wijnen uit de hele wereld Meer dan 600 foto's en een overzicht van de belangrijke millésimes.

Wil je het boek lezen?Larousse wijnencyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Larousse Team. Lezen Larousse wijnencyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN