Pendergast 14 - Het blauwe labyrint

Pendergast 14 - Het blauwe labyrint - Preston & Child | Fthsonline.com

...t blauwe labyrint, een pendergast thriller (2015) ISBN: 9789024566921 of 9024566924, in het Nederlands, Luitingh-Sijthoff, Nieuw, eBook ... Bureau ISBN - Het blauwe labyrint ... . Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint van Preston & Child kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789024566914. Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint Ebook. een pendergast thriller. Nederlands; E-book; 9789024566921; Druk: 1; mei 2015; 368 pagina's; EPUB met digitaal watermerk Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers. The Washington… Meer. Geschreven bij Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint. Preston & Child leveren met deze nieuwe titel ee ... Het blauwe labyrint - NRC Webwinkel ... . The Washington… Meer. Geschreven bij Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint. Preston & Child leveren met deze nieuwe titel een degelijk boek af, maar ook niet meer dan dat. Als liefhebber van de serie bezit ik alle boeken en keek ik uit naar dit boek. Het verhaal leest gemakkelijk weg en ik las het nagenoeg in één ruk uit. Het blauwe labyrint (Pendergast Book 14) eBook: Preston & Child, Velzen, Marjolein van: Amazon.nl: Kindle Store Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Pendergast thriller 14 - Het blauwe labyrint Pendergast - Het blauwe labyrint | Preston & Child. Een Pendergast Thriller. Zet op mijn lijst "Non-stop adrenaline. Het soort boek dat zich ervoor leent om verfilmd te worden." Kirkus Review. Het blauwe labyrint (Pendergast #14) by. Douglas Preston (Goodreads Author), Lincoln Child. 4.10 · Rating details · 17,800 ratings · 1,513 reviews FBI-agent Aloysius Pendergast treft...

INFORMATIE

AUTEUR
Preston & Child
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Pendergast 14 - Het blauwe labyrint.pdf

OMSCHRIJVING

'Non-stop adrenaline. Het soort boek dat zich ervoor leent om verfilmd te worden.' Kirkus ReviewDe excentrieke miljardair Palmer Lloyd ontdekte dat de grootste meteoriet ooit was gevonden op een onbewoond eiland op de zuidelijkste punt van Latijns-Amerika. De expeditie die hij financierde eindigde met het zinken van het schip dat bedoeld was om de hoogst ongewone meteoriet terug naar New York te brengen. De meeste expeditieleden kwamen daarbij om, en de meteoriet zonk naar de oceaanbodem. Nu, zes jaar later, gaat Gideon Crew akkoord met een tweede missie die als doel heeft het ding te vernietigen door een nucleaire bom. Maar de inzet wordt verhoogd als de meteoriet een buitenaards wezen blijkt te zijn...'Het duo dat altijd garant staat voor spanning en sensatie is terug met een opwindend en intrigerend verhaal dat ook nog eens stevig de vaart erin heeft.' Suspense MagazineDouglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Wil je het boek lezen?Pendergast 14 - Het blauwe labyrint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Preston & Child. Lezen Pendergast 14 - Het blauwe labyrint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN