De aanslag die moest gebeuren

De aanslag die moest gebeuren - Michiel Janzen | Fthsonline.com

...een aanslag op een extreem rechtse politicus ... Recensie van Anne Terwisscha over De aanslag die moest ... ... . Bart Hoogstraten en Alexander een voormalige commando raken elk verstrikt in dit web. De tijd vliegt wanneer je dit boek vastneemt. De aanslag die moest gebeuren. Twee blanke mannen uit Den Haag, de ene op zoek naar een nieuwe woning en de andere een ambitieus ingenieur, raken elk op hun manier betrokken bij een jihadistisch complot om het populairste extreemrechtse partijkopstuk van het land te vermoorden. Een radicale cel, een haatimam, een stewar ... De aanslag die moest gebeuren | Uitgeverij Lannoo ... . Een radicale cel, een haatimam, een stewardess, een horloge en een potje medicijnen vormen de opmaat tot de aanslag ... De aanslag die moest gebeuren. Michiel Janzen. Uitg. TerraLannoo, Houten 2018. 256 blz. € 20,99. De Hofstadgroep, ISIS-vlaggen tijdens een demonstratie, de Haagse Schilderswijk lijkt wel een ... Op zaterdag 29 september overhandigde Michiel Janzen het eerste exemplaar van zijn boek 'De aanslag die moest gebeuren' aan de Nederlandse autoriteit op faction-thriller ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Janzen
DIMENSIE
4,53 MB
BESTANDSNAAM
De aanslag die moest gebeuren.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als een extreemrechts politicus slachtoffer wordt van een terroristische aanslag?Twee blanke mannen uit Den Haag raken elk op hun manier betrokken bij een jihadistisch complot om het populairste extreemrechtse partijkopstuk van het land, Gust Dewilde, te vermoorden.Een radicale cel, een haatimam, een stewardess, een horloge en een potje medicijnen vormen de opmaat tot de aanslag in Schoten.Zal de best bewaakte politicus van Europa hetzelfde lot ondergaan als Pim Fortuyn?

Wil je het boek lezen?De aanslag die moest gebeuren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Janzen. Lezen De aanslag die moest gebeuren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN