Het echte Bretagne

Het echte Bretagne - Tineke Zwijgers | Fthsonline.com

...ebsite pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het echte Bretagne ... Het Echte Bretagne von Tineke Zwijgers als Taschenbuch ... ... . Ille-et-Vilaine, de Côtes d'Armor, Loire-Atlantique ... Het hotel heeft uitzicht op het strand 'Sables Blancs', je steekt de straat over en je wandelt zo het strand op. Het hotel is perfect gelegen om de ruige kusten van deze regio van Bretagne te ontdekken. Het heerlijke wellnesscentrum met het binnenzwembad en een prachtig uitzicht over zee biedt echt een toegevoegde waarde aan je verblijf. Bretagne is een populaire regio die voor een aantal Nederlandse en Belgische toeriste ... Het echte Bretagne - Home | Facebook ... . Bretagne is een populaire regio die voor een aantal Nederlandse en Belgische toeristen gesneden koek is. Zij keren (bijna) jaarlijks terug naar dit prachtige gebied om er hun vakantie door te brengen. Voor een deel van de mensen die Bretagne bezoekt is dit stukje Frankrijk echter volledig nieuw of kent men het slechts een beetje. Reisgids Het echte Bretagne Deze wandeling is afkomstig uit 'Het echte Bretagne', onze eigen gids over deze regio. Met uitgebreide beschrijvingen van bezienswaardigheden langs de kust en op de eilanden, een hoofdstuk over de geschiedenis van Bretagne, veel praktische informatie plus 6 uitgeschreven autoroutes door het binnenland. Hoewel Bretagne hoog bovenin Frankrijk ligt maakt men vaak de fout te denken dat het slechts een klein stukje rijden is vanaf Nederland. Het uiterste puntje van Bretagne is echter ligt echter bijna net zo ver van Nederland verwijderd als de Middellandse zeekust....

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Zwijgers
DIMENSIE
12,43 MB
BESTANDSNAAM
Het echte Bretagne.pdf

OMSCHRIJVING

Ille-et-Vilaine, de Côtes d’Armor, Loire-Atlantique… de namen klinken al even pittoresk als de streken waarnaar ze verwijzen. Een vakantie in het Franse Bretagne baadt ongetwijfeld in romantiek: idyllische kustdorpjes, overweldigende natuur en heerlijke nachten in intieme chambres d’hôtes. Reizigers die in alle rust het échte Bretagne willen ontdekken, hebben met dit boek de ideale gids in handen. Maak kennis met de authentieke cultuur en geschiedenis van de Bretonnen en de ruwe pracht van het platteland. Laat je langs de kust en de Bretonse eilanden voeren, met hun typische vuurtorens in de branding. Ook het achterland verken je in enkele routes landinwaarts langs sfeervolle stadjes als Dinan, Locronan en Rocheforten Terre. Een ‘toptien van reizigersvragen’ geeft je alle info die je nodig hebt om meteen te vertrekken. Een praktische reisgids met uitgewerkte wandelingen, autoritten en fietstochten, met kaarten, recepten en aanraders voor bijzondere overnachtingen. Geniet ervan!

Wil je het boek lezen?Het echte Bretagne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Zwijgers. Lezen Het echte Bretagne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN