Mijn zoon en ik

Mijn zoon en ik - none | Fthsonline.com

...helpen door het mij te ... 'Ik sta tussen de ruzie van mijn zoon en mijn ex in' Roos (52) is vijf jaar gescheiden van haar ex-man David (54) ... Mijn voorvader, mijn zoon en ik, we lijken op elkaar | Trouw ... . Zelf heeft Roos geen nieuwe relatie, maar David is nu al bijna vier jaar samen met Liesbeth, tot groot ongenoegen van hun zoon. Ik betwijfel dat. Ik vind het ook verschrikkelijk om dingen voor mijn zoon te verzwijgen, maar ik ben zo bang voor zijn reactie. Johan is de ware voor mij, dus ooit zal ik het hem moeten vertellen. Als ik maar nooit hoef te kiezen tussen mijn zoon en mijn geliefde." Ik begon weer zin in dingen te krijgen en kon weer blij zijn. Ik kree ... Els: 'Ik heb een geheime relatie. Met een vriend van mijn ... ... . Als ik maar nooit hoef te kiezen tussen mijn zoon en mijn geliefde." Ik begon weer zin in dingen te krijgen en kon weer blij zijn. Ik kreeg zelfs weer energie om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar mijn zoon en zijn verslaving ben gaan kijken en dát heeft er vervolgens weer voor gezorgd dat ik anders met hem om kon gaan. Het mooie is dat dit uiteindelijk ... Geschreven bij Mijn Zoon Heeft Een Seksleven En Ik Lees Mijn Moeder Roodkapje Voor. Ook al behoor ik misschien niet helemaal tot de generatie Dorrestein-lezers (voor zover die er al is), toch heb ik met heel veel plezier haar nieuwe roman gelezen. Ik hou iedereen van wie ik hou en die van mij houdt, opzettelijk voor de gek. Ik heb nu al alles in het werk gezet om mijn afstudeerstage te laten floppen. Vanaf die tijd gaat het bergafwaarts. Met het jaar inkomen uit 2017 van mij en mijn broertje kwam ik in aanmerking voor een sociale huurwoning. Nu woon ik daar sinds kort en woont hij er niet, heeft toch besloten om bij zijn vriendin in te trekken. ... Ik woon met mijn zoon en ik heb door een moeilijke scheiding en ook moeten verhuizen..en niets vinden ... Review Mijn voorvader, mijn zoon en ik, we lijken op elkaar. Zonder religieuze beleving geen religie - misschien is ze wel de kern ervan. Toch lees je er maar weinig over. "Toen ik zwanger was van mijn zoon zijn we op zoek gegaan naar een schip en een ligplaats. Het was nog niet zo achterlijk duur...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,82 MB
BESTANDSNAAM
Mijn zoon en ik.pdf

OMSCHRIJVING

''Er waren dagen dat ik nergens zin in had. Ik voelde me futloos, had geen honger, eten lukte gewoonweg niet. Ik kon alleen maar denken. Altijd maar piekeren. Waarom ik? Waarom kan mijn leven niet gewoon zijn? Maar telkens ik naar mijn zoon keek, wist ik: voor jou moet ik doorgaan. Vele dagen heb ik zo gehad, dat ik geen energie meer had en toch spartelde ik me er elke keer doorheen. Mijn zoon gaf me die kracht. Ook al was er mentaal iets gebroken bij mij.''Dit is het verhaal van een alleenstaande moeder en haar zoon, die ze koste wat kost wou opvoeden als ieder ander kind. Van een moeder die haar kind de waarde van het leven leerde en die zelf slaagde in het leven, ondanks de moeizame strijd die ze daarvoor moest leveren. In haar boek beschrijft ze de uitzonderlijke band met haar zoon, en haar tocht doorheen het leven met vallen en opstaan. Zonder man en met een beperkt budget, bleef ze doorgaan. Met tranen van verdriet, maar ook van geluk. Die kracht en moed putte ze uit de opvoeding van haar jongen, tot op de dag van vandaag haar levenskracht. Dit is haar verhaal.De schrijfster, die anoniem wenst te publiceren, wil met haar biografie graag een steun bieden aan alleenstaande mama's en hen tonen wat zij kunnen verwezenlijken wanneer ze de moed niet verliezen.

Wil je het boek lezen?Mijn zoon en ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Mijn zoon en ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN