Naar de eeuwige vrede

Naar de eeuwige vrede - Immanuel Kant | Fthsonline.com

...Kant zet hierin zijn ideeën uiteen over internationale politiek en volkenrecht, en hoe een stabiele vrede zou kunnen worden bereikt ... Naar de eeuwige vrede - Immanuel Kant - (ISBN ... ... . Hij stelt daarin dat de drie belangrijkste voorwaarden zijn dat: Landen een republikeinse constitutie moeten hebben (niet per se een democratie);; Dat de vrede moet zijn gegrondvest op het ... Naar de eeuwige vrede is de vertaling van het boek Zum ewigen Frieden van Kant, dat in 1795 verschijnt als de Franse Revolutie nog in volle gang is. Daardoor wordt het een populair geschrift. Ook de wereld na 11 september 2001 kan volgens talloze publicisten niet begrepen worden ... Kant: Naar de eeuwige vrede - Felix & Sofie ... . Daardoor wordt het een populair geschrift. Ook de wereld na 11 september 2001 kan volgens talloze publicisten niet begrepen worden zonder verwijzing naar dit geschrift van Kant: het speelt een prominente rol in discussies over vraagstukken van ... Naar de eeuwige vrede is de vertaling van het boek Zum ewigen Frieden van Kant, dat in 1795 verschijnt als de Franse Revolutie nog in volle gang is. Daardoor wordt het een populair geschrift. Ook de wereld na 11 september 2001 kan volgens talloze publicisten niet begrepen worden zonder verwijzing naar dit geschrift van Kant: ... Naar de eeuwige vrede is de vertaling van het boek Zum ewigen Frieden van Kant, dat in 1795 verschijnt als de Franse Revolutie nog in volle gang is. Daardoor wordt het een populair geschrift. Ook de wereld na 11 september 2001 kan volgens talloze publicisten niet begrepen worden zonder verwijzing naar dit geschrift van Kant: het speelt een prominente rol in discussies over De Eeuwige vrede werd getekend in 532 en beëindigde de Iber...

INFORMATIE

AUTEUR
Immanuel Kant
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
Naar de eeuwige vrede.pdf

OMSCHRIJVING

Naar de eeuwige vrede is de vertaling van het boek Zum ewigen Frieden van Kant, dat in 1795 verschijnt als de Franse Revolutie nog in volle gang is. Daardoor wordt het een populair geschrift. Ook de wereld na 11 september 2001 kan volgens talloze publicisten niet begrepen worden zonder verwijzing naar dit geschrift van Kant: het speelt een prominente rol in discussies over vraagstukken van oorlog en vrede, over de betekenis van de internationale rechtsorde en de Verenigde Naties, over mensenrechten en humanitaire interventies en over globalisering en kosmopolitisme.

Wil je het boek lezen?Naar de eeuwige vrede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Immanuel Kant. Lezen Naar de eeuwige vrede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN