Promotie Nederlands 1 Lezen Werkboek

Promotie Nederlands 1 Lezen Werkboek - Jos Lange | Fthsonline.com

...g: Illustraties: Drukwerk: Jos Lange, Rob van der Horst, Gerda Verheij, Nelleke Bokhove Lisette ... Studers | Promotie nederlands lezen films bij werkboek 4 4 ... ... . Nadere informatie Met dit werkboek wordt de woordenschat van de leerling per thema vergroot. In dit geval het thema Techniek. Dit thema komt ook terug in het Werkboek Techniek van de leerlijn Praktijk en Loopbaan. De les begint met een verhaal uit de docentenhandleiding. Daarna wordt dit verhaal besproken en wordt het woord opgezocht in het Beeldwoordenboek. De leerlingen gaan op twee niveaus aan de slag met de ... Met dit werkboek wordt de woordensch ... PrOmotie. Cultuur en maatschappij. Werkboek Ik betaal! - PDF ... . De leerlingen gaan op twee niveaus aan de slag met de ... Met dit werkboek wordt de woordenschat van de leerling per thema vergroot. In dit geval het thema Plant en dier. Dit thema komt ook terug in het Werkboek Plant en dier van de leerlijn Praktijk en Loopbaan. De les begint met een verhaal uit de docentenhandleiding. Daarna wordt dit verhaal besproken en wordt het woord opgezocht in het Beeldwoordenboek. This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue In dit werkboek wordt het thema Ik betaal! uit Infoboek 1 behandeld. De volgorde van de thema's in het infoboek is niet bindend. Daarom zijn de werkboekjes als losse boekjes per thema vormgegeven. De leerling leert van alles over geld. Hij leert hoe je met geld kunt betalen (contant, pinnen of chippen) en dat je een bankrekening kunt openen om daar je geld te beheren. Koop Promotie nederlands lezen films bij werkboek 4 4 van Edu'actief met ISBN 9789060537718. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 1 PrOmotie Cultuur en Maatschappij Werkboek Huur een huis. 2 Colofon Auteurs: Onder redactie van: Met dank aan: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Gerda Verhey, Ruud Drupsteen, Caroline van den Kommer, Mary Korten, Ruud Schinkel Ina Berlet (SLO), Enschede en Sluiter boekproductie, ... Koop Strux nederlands lezen voor 1F deel 4 van Verhey, G. met ISBN 9789037212693. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Op zoek naar artikelen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Lange
DIMENSIE
3,14 MB
BESTANDSNAAM
Promotie Nederlands 1 Lezen Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

De leerstof voor PrOmotie Nederlands Lezen is gericht op de zelfredzaamheid van de leerlingen. De onderwerpen die aan de orde komen, liggen dicht bij de (toekomstige) belevingswereld van de leerlingen. De leerling moet zich immers kunnen redden in het dagelijks leven. De stof is dan ook geselecteerd rondom leestaken die de leerling in het dagelijks leven uit moet voeren. De leerling leert (functioneel) begrijpend lezen aan de hand van de volgende thema's:Thema 1: Lezen op schoolThema 2: Verzorgen van huisdierenThema 3: Koken met receptenThema 4: Plattegronden lezen.

Wil je het boek lezen?Promotie Nederlands 1 Lezen Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Lange. Lezen Promotie Nederlands 1 Lezen Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN