Van meisje tot meesteres

Van meisje tot meesteres - Suzanne M. | Fthsonline.com

...ekt. "Van meisje tot meesteres" paperback/ gebrocheerd: € 20,00 Suzanne is anders ... Van meisje tot meesteres - bibliotheek.nl ... . Als klein kind bond ze één van de buurkinderen vast, en ze was verbaasd dat de buren verhaal kwamen halen. Van Meisje tot Meesteres is niet specifiek een boek voor SM'ers. Eerder is het een inkijkje in een fascinerende wereld door de ogen van iemand die eerst verbaasd buitenstaander is en daarna actief deelneemster wordt. Suzanne M is afgestudeerd in de astrofysica. Van meisje tot meesteres - Suzanne M ... PDF ePUB - Van meisje tot meesteres ... . Suzanne M is afgestudeerd in de astrofysica. Van meisje tot meesteres - Suzanne M. - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Van meisje tot meesteres | ISBN 9789089752031 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van meisje tot meesteres. Uitgever Just Publishers, Meppel Verschenen 2016 ISBN 9789089753410 Kenmerken 239 pagina's, 22 cm Aantekening Oorspronkelijke uitgave: 2012 redactie en productie: Vitataal tekst & redactie ISBN 9789089752031 in colofon is van de oorspronkelijke uitgave. Van meisje tot meesteres. Uitgever Van Meisje tot Meesteres is niet specifiek een boek voor SM'ers. Eerder is het een inkijkje in een fascinerende wereld door de ogen van iemand die eerst verbaasd buitenstaander is en daarna actief deelneemster wordt. Suzanne M is afgestudeerd in de astrofysica. Van meisje tot meesteres. Uitgever Just Publishers, Meppel Verschenen 2016 ISBN 9789089753410 Kenmerken 239 pagina's, 22 cm Aantekening ISBN 9789089752031 in colofon is van de oorspronkelijke uitgave Oorspronkelijke uitgave: 2012 redactie en productie: Vitataal tekst & redactie. Van meisje tot meesteres. Uitgever van meisje tot meesteres : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. Koop nu Van meisje tot meesteres van Suzanne M. bij Boekenwereld. Veilig...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne M.
DIMENSIE
7,16 MB
BESTANDSNAAM
Van meisje tot meesteres.pdf

OMSCHRIJVING

''Wil je iets met me doen?'' ''Iets doen? Hoe bedoel je dat?'' ''Nou, ik zou je wel graag willen vastbinden, en dan dingen met je doen''. Suzanne is anders. Als klein kind bond ze één van de buurkinderen vast, en ze was verbaasd dat de buren verhaal kwamen halen. Als tiener had ze fantasieën over onderdanigheid, waar ze met niemand over kon praten. Dan, begin jaren '90, op bezoek bij een goede vriendin, blijkt ineens dat ze niet alleen is. Ook de vriendin heeft SM gevoelens, en heeft er nog nooit met iemand over gepraat. Wat volgt in de jaren erna is een ontdekkingsreis door SM-land waarbij haar aangeboren nieuwsgierigheid en experimenteerdrift haar brengt in alle hoeken van de SM. Ze vindt touw, kettingen, pijn en zwepen, maar ook tederheid en liefde, wilde fetish dance parties en heel bijzondere mensen. Ze ontdekt dat SM niet een verzameling is van enge gemaskerde mensen in zwart leer, maar eerder een vorm van alternatieve sexualiteit, een variatie op en uitbreiding van de sex spelletjes die voor veel mensen normaal zijn in de slaapkamer. Van Meisje tot Meesteres is niet specifiek een boek voor SM'ers. Eerder is het een inkijkje in een fascinerende wereld door de ogen van iemand die eerst verbaasd buitenstaander is en daarna actief deelneemster wordt. Suzanne M is afgestudeerd in de astrofysica. Ze werkt in de IT als zelfstandig ondernemer, waarbij ze verschillende perioden voor haar werk in Silicon Valley heeft gewoond. Sinds begin jaren '90 onderhoudt ze een informatieve website over SM, de eerste in ons taalgebied.

Wil je het boek lezen?Van meisje tot meesteres in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne M.. Lezen Van meisje tot meesteres Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN